| |
(12-27-2018, 02:45 AM)Muratkara34 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Modellerden, görüntülerden hiç anlamayan sade bir kar sevdalısı olarak belirtmek isterim. Teşekkürler . Sıkıntı yok sistem cepte müsterih olun. Bu tür güncellemeler olacaktır söyledim daha önce. güncelleme sıcak senaryo.
Beğenenler:
• Captmehmet, mehmet karsever, Muratkara34, oguzsoydan,
(12-27-2018, 02:47 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(12-27-2018, 02:45 AM)Muratkara34 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Modellerden, görüntülerden hiç anlamayan sade bir kar sevdalısı olarak belirtmek isterim. Aynen Abi alıştık artık sıkıntı yok. Akşamki ECMWF Güncellemeside sıcak senaryoydu o yüzden Balinayı ve değerli yorumlarını bekliyoruz az kaldı istediğimizi alıcaz
Bu saatte senaryoları ve ortalamaları inceledim. Olay bitmiş sistemimiz hayırlı olsun. Serkan Beyin de dediği gibi -12 -13 ortalama ile gelecek. Sağlam DEK yağışları alabiliriz. Büyük ihtimalle girit tarafında siklon oluşmayacağı için ege ve trakya şanssız.
Srrkan abi 4 5:ocak sisteminden sonra havalar nasil olabilir. Ocak subat mart?
4 ocak Sistem geliyorda bunca -12 ler bir bucuk günluk bir sistem vermis gfs
1 Ocakta kar ihtimali iyice arttı. Orta düzeyde bir yağış ve hafif bir örtüyle yeni yıl süprizi yapabilir.
Ammavelakin, 4 Ocaktaki müthiş soğuğun gölgesinde kalıyor. Yine de baba sistem için harika bir zemin hazırlayacak. Velhasıl 10undan itibaren sıcaklıklar yükselebilir. Uzun vade ancak ani kar erimesi ve su baskınlarına sebep olabilir.
Bu modelleri gör ve Antalya'da ol, sinir sistemim sıfır bea....BEYAZ BALİNA, dev kulaçlarla yeniyılda, ayın 3 ü gibi geliyor ve ben hala gurbetellerde yandımALLAH türküleri çığırıyorum, bu bana yapılırmı bea...Istanbul, gözümde tütüyor...dua edinde biran evvel işlerim bitsinde döneyim ve Beyaz balinayla yanyana pozlar vereyim..
![]()
karvarmıkar; en son verilere göre yazıyorum. 3 Ocak'ta saat akşam 6 civarında sistem İstanbula giriş yapıyor olacak, geceyarısına doğru İstanbul, Bursa ve Balıkesir taraflarında yoğun kar görünüyor. Bu tahmin en son çıktılara göre. Durumda değişim olursa tekrar değerlendiririz.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 3uZgibi, Akın, AZOR, Beykozlu53, hacimuratt, 55 Ziyaretçi |