Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(03-11-2026, 08:15 PM)REALSHADOW Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aslında durum şu : Emin bekli de aramızda en çok kar sevdalısı olanlardan biri .Kar sevdası o kadar büyük ki bazen realist düşünmesinin önüne geçebiliyor. Ben iyi bir analist veya iyi bir sinoptik okuyucusu değilim ama şunu söyleyebilriim. Benim az bildiğimi söylediğim şeylerle ilgili bir çok arkadaş hiç bir şey bilmiyor ve Emin kardeşimin sevdası ile Sibirya geliyor ,expres geliyor dediğinde bu hiç bir veriden anlamayan ve analizcilerin kar geliyor cümlesi ile moda giriyor.. Gelmeyince de ister istemez yıkılıyor. Bu feyk durumu bir kaç kez tekrarlanınca da analizlerden soğuyor.
Tabi ki hepimiz günlerce kalkmayacak diz boyu kar istiyoruz ama olmayınca da olmuyor . Serkan ustanın dediği gibi bunun bir çok sebebi var ve malesef ki hiç biri bizim kontrolümüzde değil.
Neyse hani derler ya önümüzdeki maçlara bakacağız. Yeter ki Rabbim o günleri görmeyi bize nasip etsin. Hepinize sağlık ve mutluluklar dilerim

Ümit KARdeşim işte bu.. thumbsup Beni gayet güzel analiz ve tahlil etmişsin.. Bütün yaşananlar bundan ibaret.. thumbsup
  Beğenenler:
  • kral

Bu alemdeki en iyi 2 modelden biri 2 güncelleme üst üste bu görüntüyü veriyorsa ben bu KAR sevdalılarının olduğu foruma paylaşım yaparım  thumbsup

resim

(03-11-2026, 08:26 PM)kral Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu alemdeki en iyi 2 modelden biri 2 güncelleme üst üste bu görüntüyü veriyorsa ben bu KAR sevdalılarının olduğu foruma paylaşım yaparım  thumbsup

resim

Offff işte bu bea.. Kralada bu yakışır..Böyle model buldunmu yapıştırrrr Smile thumbsup

(Son Düzenleme: 03-11-2026, 09:21 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

ARKADAŞLAR BAKIN KIŞ BİTMİŞMİ? ANLATMAYA GEREK YOK GÖRÜYORSUNUZ..BAKIN MART İKİNCİ YARISINDAN SONRA NELER OLACAK..GFS AKŞAM GÜNCELLEMESİ DÖKTÜRMÜŞ..

resim

resim

resim

(Son Düzenleme: 03-11-2026, 10:15 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Arkadaşlar GFS den sonra GEM de Akşam güncellemesinde ülkemize soğuk hava dalgasını indirmeye başladı..Bu akşama kadar günlerdir nerdeyse hiç sistem göstermiyorlardı..Heran herşey olabilir derken modellerin nasıl ansızın değişerek bizleri tahminler konusunda zor durumda bırakabildiğini görüyorsunuz..Hava tahminlerinde asla kesinlik yoktur,olamazsa.. Atmosfer kaotiktir,heran herşey olumlu yada olumsuz değişebilir..

resim

resim

Bu snoptiğe dikkatle bakın...Bu mevsimden beklenmeyen bir soğuk çıktı..Gelme olasılığı çok yüksek değil ama bunu görüpte bahara girdik, kış bitti demekte bir o kadar yanlış olur..Sadece sessizce bekleyip takip edeceğiz..Bakalım sonuç ne olacak..

resim

(Son Düzenleme: 03-11-2026, 10:32 PM, Düzenleyen: AZOR.)

Zonal rüzgarlardaki düşüş devam 
resim

Kutup girdabı son çöküşü bizim coğrafyaya doğru meyil ediyor
Hatırlarsanız bayram soğuk geçecek demiştim taa Ramazanın başında
resim

Arkadaşlar Bugece modellerden sonra diyagramlardada ayın 25 inden sonraya çok sert sıcaklık düşüşleri gösteriliyor..Mart sonuna doğru böyle bir sistem gelmesi bizleri mutlu edersede doğa için hiçde olumlu sonuçlar getirmez . Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun..

resim

resim
  Beğenenler:
  • adakar, Çilingozlu, Eray, Mustafa Torun 0834, quatroxx

Mart sonu nisan başı kar bence kimseye tat vermez. Papatyalar açtıktan sonra içimdeki o büyük çiniofil canavarı sönüp gidiyor nedense.
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin, quatroxx

(03-11-2026, 11:08 PM)Mertatakoy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mart sonu nisan başı  kar  bence kimseye tat vermez. Papatyalar açtıktan sonra içimdeki o büyük çiniofil canavarı sönüp gidiyor nedense.

Hiç de haksız sayılmazsın..Tamam biz KARseverler için güzel olsada ürünler için son derece sakıncalı. Ne demişler..GÜL DALINDA, HERŞEY TADINDA GÜZEL..Herşey mevsiminde güzelsede artık mevsimlerin dengesi bozuldu bir kere..Yapacak birşey yok..
  Beğenenler:
  • Çilingozlu, Erol Bıldırcın, Mertatakoy, quatroxx

Konuyu Okuyanlar:
efe90, 77 Ziyaretçi