Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(Son Düzenleme: 03-11-2026, 02:23 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Serkan KARdeşim aşağıdaki ekran resmini attığım yorumda ( hafta hafta diye diye umut pompalıyormuşuz..) Bu yorumun kimi hedef aldığı ortada..Verilen emeklerin karşılığı bu olmamalı..Elimden geldiğince senin rahatsızlığın süresinde yazamamandan dolayı eksikliğini hissettirmemek adına daha fazla paylaşımlarda bulunmam anlaşılan oki bazı çevreleri rahatsız etmişki bu yorumlara maruz kaldım..Burada kimse çocuk değil, umutlanmak yada umutlanmamak kişinin öz iradesi ile ilgili bir durumdur..Burası umut kapısı değil, tahminler yapılan bir platform..Burada kime inanır, kimegüvenirsen onu takibeder, onu beğenirsin..Burada bir beis yok..Biz burda maaşlı çalışmıyoruz, sadece KAR sevgimizin verdiği güçle çabalıyoruz..Takdir görmüyorsak, laflarda sokulmamalı diyorum..Ben burada kimseye umut aşılama göreviyle bulunuyor değilim..Bizlere umudu veren verilerdir, biz onlar ne diyorsa onu yorumlarız..Sezon başından beridir bir umut tacirliği muhabbeti bana, şahsıma karşı verenler oluyor, inanın bende bıktım, usandım, sıkıldım ama senin rahatsız olman burada büyük bir boşlukdu..Senin gibi donanımla bu boşluğu dolduramasamda elimden bu kadarı geliyor dostum..Sürçun- u lisan ettiysem affola..

resim

(Son Düzenleme: 03-11-2026, 03:05 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Bakın şu az önce GFS modellerine gelen ve yukarıdan üzerimize yaklaşan 850 Hpa'da -8 gösteren modeller varken ve dahada güçlenme olasılığı bulunan sistemi görüpde kış bitti demek ne derece doğru sizce.Bu umudu şimdi bizmi pompalıyoruz? Yoksa bize böyle umutlu tablolarmı sunuluyor? Bu konuda neden suçluymuşuz gibi laf sokmalar oluyor?.Biz bunları görüpde soğuklar geliyor demeyecekmiyiz? Demeyeceksek, burda işimiz ne? Buyurun diyagramlarda ayortasından sonra düşüşler var ve biz bunları değerlendirmeyelimmi? Kış bitti deyip daha yazmayalımmı?

resim

resim

resim
  Beğenenler:
  • Captmehmet, Eray, Mustafa Torun 0834, snowserkan

(03-11-2026, 02:22 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan KARdeşim aşağıdaki ekran resmini attığım yorumda ( hafta hafta diye diye umut pompalıyormuşuz..)  Bu yorumun kimi hedef aldığı ortada..Verilen emeklerin karşılığı bu olmamalı..Elimden geldiğince senin rahatsızlığın süresinde yazamamandan dolayı eksikliğini hissettirmemek adına daha fazla paylaşımlarda bulunmam anlaşılan oki bazı çevreleri rahatsız etmişki bu yorumlara maruz kaldım..Burada kimse çocuk değil, umutlanmak yada umutlanmamak kişinin öz iradesi ile ilgili bir durumdur..Burası umut kapısı değil, tahminler yapılan bir platform..Burada kime inanır, kimegüvenirsen onu takibeder, onu beğenirsin..Burada bir beis yok..Biz burda maaşlı çalışmıyoruz, sadece KAR sevgimizin verdiği güçle çabalıyoruz..Takdir görmüyorsak, laflarda sokulmamalı diyorum..Ben burada kimseye umut aşılama göreviyle bulunuyor değilim..Bizlere umudu veren verilerdir, biz onlar ne diyorsa onu yorumlarız..Sezon başından beridir bir umut tacirliği muhabbeti bana, şahsıma karşı verenler oluyor, inanın bende bıktım, usandım, sıkıldım ama senin rahatsız olman burada büyük bir boşlukdu..Senin gibi donanımla bu boşluğu dolduramasamda elimden bu kadarı geliyor dostum..Sürçun- u lisan ettiysem affola..

resim

Sevgili Emin dostum.
Türkçemiz çok elastik ve bu durumda  kurulan  cümle çok farklı anlamlara geldiği gibi Karsızlığın vermiş olduğu duyguda bunun farklı anlaşılmasına ve yorumlanmasına neden oluyor.
Senin paylaşımların, Çabaların sonucunda kurulmuş olan bu cümlede seni kırmış haklısın.
Ancak burada sana hakaret, küfür, aşağılama yok.
Bundan dolayı mesajın düzenlenmesi gerekirdi. Arkadaşlarımız bunu göremediler sanıyorum.

Pompa kelimesi veya pompalamak tabiri kullanılmasa çok iyi olurdu evet. Burada sana katılıyorum.
Burası KAR Tahminleri başlığı olduğu için ve KAR Yağışını deliler gibi beklediğimiz için tabiki bu başlıkta bunu pompalayacağız.
Bu başlıkta başka bir şey beklenmemeli.

Yorumu yazan arkadaşımız pompa yerine çok daha başka bir kelime ile düşüncesini dile getirebilirdi.
Bundan sonra sanıyorum oda dikkat eder yorumlarına.

Hassasiyetin için teşekkür ederim.
Katılım sağlayamadığım dönemlerde Sen , Erdoğan ve diğer kardeşlerim burayı yalnız bırakmıyorsunuz.
Özellikle sen ve Erdoğan kardeşime ayrıca teşekkür ederim.
İyi ki varsınız.. thumbsup love-sevgi

(Son Düzenleme: 03-11-2026, 04:17 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

(03-11-2026, 03:57 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(03-11-2026, 02:22 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan KARdeşim aşağıdaki ekran resmini attığım yorumda ( hafta hafta diye diye umut pompalıyormuşuz..)  Bu yorumun kimi hedef aldığı ortada..Verilen emeklerin karşılığı bu olmamalı..Elimden geldiğince senin rahatsızlığın süresinde yazamamandan dolayı eksikliğini hissettirmemek adına daha fazla paylaşımlarda bulunmam anlaşılan oki bazı çevreleri rahatsız etmişki bu yorumlara maruz kaldım..Burada kimse çocuk değil, umutlanmak yada umutlanmamak kişinin öz iradesi ile ilgili bir durumdur..Burası umut kapısı değil, tahminler yapılan bir platform..Burada kime inanır, kimegüvenirsen onu takibeder, onu beğenirsin..Burada bir beis yok..Biz burda maaşlı çalışmıyoruz, sadece KAR sevgimizin verdiği güçle çabalıyoruz..Takdir görmüyorsak, laflarda sokulmamalı diyorum..Ben burada kimseye umut aşılama göreviyle bulunuyor değilim..Bizlere umudu veren verilerdir, biz onlar ne diyorsa onu yorumlarız..Sezon başından beridir bir umut tacirliği muhabbeti bana, şahsıma karşı verenler oluyor, inanın bende bıktım, usandım, sıkıldım ama senin rahatsız olman burada büyük bir boşlukdu..Senin gibi donanımla bu boşluğu dolduramasamda elimden bu kadarı geliyor dostum..Sürçun- u lisan ettiysem affola..

resim

Sevgili Emin dostum.
Türkçemiz çok elastik ve bu durumda  kurulan  cümle çok farklı anlamlara geldiği gibi Karsızlığın vermiş olduğu duyguda bunun farklı anlaşılmasına ve yorumlanmasına neden oluyor.
Senin paylaşımların, Çabaların sonucunda kurulmuş olan bu cümlede seni kırmış haklısın.
Ancak burada sana hakaret, küfür, aşağılama yok.
Bundan dolayı mesajın düzenlenmesi gerekirdi. Arkadaşlarımız bunu göremediler sanıyorum.

Pompa kelimesi veya pompalamak tabiri kullanılmasa çok iyi olurdu evet. Burada sana katılıyorum.
Burası KAR Tahminleri başlığı olduğu için ve KAR Yağışını deliler gibi beklediğimiz için tabiki bu başlıkta bunu pompalayacağız.
Bu başlıkta başka bir şey beklenmemeli.

Yorumu yazan arkadaşımız pompa yerine çok daha başka bir kelime ile düşüncesini dile getirebilirdi.
Bundan sonra sanıyorum oda dikkat eder yorumlarına.

Hassasiyetin için teşekkür ederim.
Katılım sağlayamadığım dönemlerde Sen , Erdoğan ve diğer kardeşlerim burayı yalnız bırakmıyorsunuz.
Özellikle sen ve Erdoğan kardeşime ayrıca teşekkür ederim.
İyi ki varsınız.. thumbsup love-sevgi

Değerli görüşlerin, anlayışın ve takdirlerin için asıl ben sana teşekkür ediyorum..Şunu asla unutmamalısınki sende iyiki varsın... Sevgi ve saygılarımla  thumbsup Serkan KARdeşim senden bir ricam olacak..Senin kadar değerli bir KARdeşim olan Tarantula ( Ahmet KARdeşimi) nın cezasının kaldırılmasını talep ediyorum..Kendisi değerli bir kişiliktir..Hepimiz hata yapabiliriz..Şu içinde bulunduğumuz Ramazan ayı affetme ayıdır..Önümüz bayram, dayanışma ve barışma ayıdır..Yeni ufuklara doğru bir adım atalım.. Sevgi ve saygılarımla..
  Beğenenler:
  • snowserkan

Değerli KARdeşim Serkan..Eğer ki Tarantula'nın cezasını  kaldırdıysan bana buradan yazarsan memnun olurum ve kendisine iletirim..Biz hepbirlikte bir aileyiz.. thumbsup

(Son Düzenleme: 03-11-2026, 05:59 PM, Düzenleyen: Mertatakoy.)

@KardanadamEmin bey, beğeni bekleyen eleştiriyede açık olmalıdır diye düşünüyorum.

Benim eleştirim ise tahmincilere değil atmosfere.

@snowserkan üstadımın dediği gibi , 20 ocaktan sonra kar sezonunu kapattı istanbul. Çok yazık oldu koca kış sezonuna.

Tarantula Ahmet konusundaki düşüncem;

Kendisinin yazılarını malum siteden beri bilirim. İyi bir insan olabilir fakat bu sitede son 2 aydır yaptıkları kendini hiç ama hiç iyi göstermedi.
Egoyu, kibiri , kıskançlığı ve çocuk gibi gambazlamayı (@AZOR hakkındaki yazdıkları) bırakmadığı sürece bence gelmesin.

Ben onun yorumlarını sevdim . Eskiden inanılmaz cesur yorumları vardı malum sitede. Eski Tarantula keyif verir. Fakat şimdiki ise insanlardan tepki çekiyor.
  Beğenenler:
  • blackcopper, kral

(03-11-2026, 05:57 PM)Mertatakoy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @KardanadamEmin  bey,  beğeni bekleyen eleştiriyede açık olmalıdır diye düşünüyorum.

Benim eleştirim ise tahmincilere değil  atmosfere.  

@snowserkan  üstadımın dediği gibi , 20 ocaktan sonra kar sezonunu kapattı istanbul. Çok yazık oldu koca kış sezonuna.

Tarantula Ahmet konusundaki düşüncem;

Kendisinin yazılarını malum siteden beri bilirim. İyi bir insan olabilir fakat bu sitede son 2 aydır yaptıkları  kendini hiç ama hiç iyi göstermedi.
Egoyu, kibiri ,  kıskançlığı ve  çocuk gibi gambazlamayı (@AZOR  hakkındaki yazdıkları)  bırakmadığı sürece bence gelmesin.

Ben onun yorumlarını sevdim . Eskiden inanılmaz cesur yorumları vardı malum sitede. Eski Tarantula keyif verir. Fakat şimdiki ise insanlardan tepki çekiyor.

Orda bi dur arkadaşım.. Eleştiri eğerki üslubu gözetilerek yapılıyorsa amenna..Eğerki umut pompalama yada buna benzer cümleler kurularak yapılıyorsa haddini aşar ve eleştiri dozundan uzaklaşır..Ayrıca kimsedende gereksiz yere beğeni bekleyen biri değilim..Benim beğeni anlayışımda bilinizki tahminlerine saygı duyuyorum, güveniyorum ve inanıyorum,yorumlarını okumak hoşuma gidiyor anlamı taşır..Beğeni yapmayanda yorumlarına, tahminlerine katılmıyorum ve güvenmiyorum anlamı taşır..O beğeni butonunları buyüzden var diye biliyorum..Yanılıyorsam söylesinler..Biz beğeniyi az bulursak yorumlarımız nasılsa kabul görmüyor diye hatayı kendimde arar ve yazmayı keseriz..En azından ben böyle düşünüyorum..
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın

@KardanadamEmin Bence sana orda kötü birşey demek istemedi. Sen alıngan davrandın. Sen tahminini yaparsın geçersin. Senin kimseyi kandırmak gibi bir emelin zaten olmaz.

Bende istesem şunu anlarım son mesajından;
Eğer beni beğenmezseniz bende bir daha yazmam ( tehdit).

Sen bizi şimdi tehdit mi ettin? Tabiki hayır ama bu anlamda çıkabiliyor. O yüzden arkadaşımızında yazısını çok abartmamak lazım.

Aslında sorun ne biliyor musun? Kış ayı bitti ve kar açısından tatmin olmadık ya, herkes birbirine sarmaya başladı =))))))

Emin bey siz yaş olarak bizim büyüğümüzsün. Öyle alınmaca darılmacaya girme. Seni seviyoruz. Senin yazılarını önemsiyoruz fakat yağdıranda yağdırmayanda Allah.

Senin suçun yok. İyi forumlar
  Beğenenler:
  • blackcopper, Eray, KardanadamEmin

Aslında durum şu : Emin bekli de aramızda en çok kar sevdalısı olanlardan biri .Kar sevdası o kadar büyük ki bazen realist düşünmesinin önüne geçebiliyor. Ben iyi bir analist veya iyi bir sinoptik okuyucusu değilim ama şunu söyleyebilriim. Benim az bildiğimi söylediğim şeylerle ilgili bir çok arkadaş hiç bir şey bilmiyor ve Emin kardeşimin sevdası ile Sibirya geliyor ,expres geliyor dediğinde bu hiç bir veriden anlamayan ve analizcilerin kar geliyor cümlesi ile moda giriyor.. Gelmeyince de ister istemez yıkılıyor. Bu feyk durumu bir kaç kez tekrarlanınca da analizlerden soğuyor.
Tabi ki hepimiz günlerce kalkmayacak diz boyu kar istiyoruz ama olmayınca da olmuyor . Serkan ustanın dediği gibi bunun bir çok sebebi var ve malesef ki hiç biri bizim kontrolümüzde değil.
Neyse hani derler ya önümüzdeki maçlara bakacağız. Yeter ki Rabbim o günleri görmeyi bize nasip etsin. Hepinize sağlık ve mutluluklar dilerim
  Beğenenler:
  • blackcopper, Eray, KardanadamEmin, kral, Mertatakoy

(Son Düzenleme: 03-11-2026, 08:21 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

(03-11-2026, 07:07 PM)Mertatakoy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @KardanadamEmin   Bence sana orda kötü birşey demek istemedi. Sen alıngan  davrandın.  Sen tahminini yaparsın geçersin. Senin kimseyi kandırmak gibi bir emelin zaten olmaz.

Bende istesem şunu anlarım son mesajından;
Eğer beni beğenmezseniz bende bir daha yazmam ( tehdit).

Sen bizi şimdi tehdit mi ettin? Tabiki hayır ama bu anlamda çıkabiliyor. O yüzden  arkadaşımızında yazısını çok abartmamak lazım.

Aslında sorun ne biliyor musun?  Kış ayı bitti ve kar açısından tatmin olmadık ya,  herkes birbirine sarmaya başladı =))))))

Emin bey siz yaş olarak bizim büyüğümüzsün. Öyle alınmaca darılmacaya girme. Seni seviyoruz. Senin yazılarını önemsiyoruz  fakat  yağdıranda yağdırmayanda Allah.

Senin suçun yok. İyi forumlar

EyvALLAH...Bana bunlarla gel.. Smile thumbsup Şimdiki yorumun akla yatkın olmuş.. thumbsup Dip not : KIŞ DAHA BİTMEDİ Bilesen..
  Beğenenler:
  • Mertatakoy

Konuyu Okuyanlar:
67 Ziyaretçi