Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(12-25-2018, 03:26 AM)suleymando Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(12-25-2018, 01:33 AM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: GFS GECE GÜNCELLEMESİ 6-192 SAAT ARASI
resimresim

Arkadaşlar burada İstanbulu bulun ilk önce sağ alt tarafta kalıyor boğazdan anlarsınız zaten. AZOR hocam çok güzel görüntüler paylaşıyor sağolsun. Şimdi burada 25 ve 26 Aralık ta gördüğümüz İstanbulun üzerine gelen ve geçen Yeşil ışık ya da lejanta baktığınızda yeşil veya her neyse mavi renkin karşılığını bulun. Saat başına yağış miktarıdır. Eğer bu yağış eksi sıcaklıkta ya da uygun ortamda gelirse kar olarak düşüyor. 25 ve 26 Aralık kar için uygun ortamı oluşturuyor. Yani bu demek oluyor ki kesin kar alacağız. Çünkü sabah ve akşam sinoptiğini veriyor. Serkan hocam veya diğer değerli hocalarım yanlışım varsa edit yoluyla düzeltirseniz sevinirim. Yarın Final sınavım var ve ben nasıl yağmur yağdığını görmek için bekledim. Bu arada gerçekten mükemmel bir yağış alıyoruz. Eğer sıcaklık uygun olsaydı şimdiden 20cm bırakmıştı.
Gecenin bu saatinde sabah finali olmasına rağmen bi yandan da forumu takip eden bir ben değilmişim demek Smile  Selam olsun Bye
  Beğenenler:
  • suleymando

Çamlıca tepesi şuanda kar yağıyor

http://www.istanbuluseyret.com/TuristikKameralar/ 4K kalitede izliyorum bişeyler uçuşuyor galata kulesi kamerasında

(12-25-2018, 04:22 AM)Ahmet1934 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çamlıca tepesi şuanda kar yağıyor

Valla ustalar ne der bilmiyorum ama çamlıca da kar erken başladı.İnşallah beklentileri aşar bu kar yağışı

Maslak Ayazağa yağmur halen devam ediyor

1Kardanadam 

Hava hızla soğumaya başladı gol haberlerine hazır mıyız arkadaşlar =)

Dew point 2 derecelerde ve hızla düşüyor. Böylr giderse 2 saate kalmaz kar fırtınası başlar.
  Beğenenler:
  • Babazilla

Dudullu'da yağmur etkili ama otomobil camına arada hemen eriyen kar tanelerinin düştüğünü görebiliyorum.
Sıcaklık şu anda 4 derecede sabit.

gunaydın arkadaslar. hayırlı işler
cevizlideyim sıcaklık 5 dereceye doğru ınmekte.soğuma hızlandı galiba.

O Sene Bu Sene Herkes Rahat Olsun.....

Konuyu Okuyanlar:
3uZgibi, Ftherdem, pcz2013, тaяaηтυℓa, 73 Ziyaretçi