Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

resim
  Beğenenler:
  • Burak1980, Emirsiyahbeyaz, Özgür, snow41, volkan34tr

(Son Düzenleme: 12-25-2018, 02:02 AM, Düzenleyen: Hasan.)

02:00 itibari ile rüzgar kesilmiş yağış devam ediyor, 4. katta oturuyorum yerden 15,50 m yükseklikte hava sıcaklığı 10 derece olarak ölçtü termometrem..( hevesim kursağımda kaldı bende 2-3 derecelere düşmüştür diye düşünmüştüm.)
  Beğenenler:
  • Emirsiyahbeyaz, snowserkan

(12-25-2018, 02:00 AM)Özgür Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İstanbuldaki bu yağisi kar olarak alsaydik millet kalpden giderdi herhalde

O günlerde gelecek. Smile
  Beğenenler:
  • Apse1907, Babazilla, Emirsiyahbeyaz, Özgür, Primavera, snow41

1Kardanadam 

Bekleyelimmi bu gece kara döner mi yoksa sabaha mi, hava niye soğumuyor hala
  Beğenenler:
  • ahmetmsl, Hunter, snow41, snowserkan

(Son Düzenleme: 12-25-2018, 02:12 AM, Düzenleyen: snowserkan.)

(12-25-2018, 02:05 AM)Zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bekleyelimmi bu gece kara döner mi yoksa sabaha mi, hava niye soğumuyor hala

Cephe yeni giriş yaptı  sabah saatlerinde sıcaklıklar oldukça düşük seyredecek.
Bu gece kar yok zeynep hanım.
  Beğenenler:
  • Emirsiyahbeyaz, snow41, Zeynep

İnşallah Serkan bey yıllık iznimi bile efsaneye göre ayarlıyacam o denli bir tutku
  Beğenenler:
  • Emirsiyahbeyaz, snowserkan

Serkan abi yeterince açıklama yapiyorsun, biz bu islerden hic anlamayip sadece kar yagmasi umudunu tasiyanlar adina tesekkur ederim. Ancak inanilmaz saygi duydugum diger tahminci arkadaslar gorsel paylasip aciklama yapmayinca ben ve eminim benim gibi gorsellerden bisey anlamayan arkadaslar oldukca sıkıntı yasiyoruz. Hepimiz Kar sevdalisiyiz bu forumda ama hepimiz anlayamiyoruz ne dediginizi. Zahmet olmazsa herkesin anlayacagi dilden yorum yaparsaniz cok sevinirim.
Saygılar...
  Beğenenler:
  • Emirsiyahbeyaz, snowserkan, ThunderSnow

Arkadaşlar görsellerde anlamadığınız noktalar olduğunda soru sormaktan çekinmeyin lütfen, bizler elimizden geldiğince cevap vermeye çalışıyoruz.
  Beğenenler:
  • Emirsiyahbeyaz, snow41, snowserkan, volkan34tr

(12-25-2018, 01:33 AM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: GFS GECE GÜNCELLEMESİ 6-192 SAAT ARASI
resimresim

Arkadaşlar burada İstanbulu bulun ilk önce sağ alt tarafta kalıyor boğazdan anlarsınız zaten. AZOR hocam çok güzel görüntüler paylaşıyor sağolsun. Şimdi burada 25 ve 26 Aralık ta gördüğümüz İstanbulun üzerine gelen ve geçen Yeşil ışık ya da lejanta baktığınızda yeşil veya her neyse mavi renkin karşılığını bulun. Saat başına yağış miktarıdır. Eğer bu yağış eksi sıcaklıkta ya da uygun ortamda gelirse kar olarak düşüyor. 25 ve 26 Aralık kar için uygun ortamı oluşturuyor. Yani bu demek oluyor ki kesin kar alacağız. Çünkü sabah ve akşam sinoptiğini veriyor. Serkan hocam veya diğer değerli hocalarım yanlışım varsa edit yoluyla düzeltirseniz sevinirim. Yarın Final sınavım var ve ben nasıl yağmur yağdığını görmek için bekledim. Bu arada gerçekten mükemmel bir yağış alıyoruz. Eğer sıcaklık uygun olsaydı şimdiden 20cm bırakmıştı.
  Beğenenler:
  • Emirsiyahbeyaz

resim

atomic mass of aluminium

Burada da görüldüğü üzere kar yağışı ülkemize giriş yapacak olmak üzere belirtilmiş.

Konuyu Okuyanlar:
efe90, snow41, 57 Ziyaretçi