Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

24 25 diyagramlar var dyo gfs bahar dyo bakalım Mevla ne diyo göreceğiz inşallah
  Beğenenler:
  • DeMo

(02-16-2021, 02:51 PM)Memoli86 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(02-16-2021, 02:01 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sistem benim için koca bir hiiiççççç. Tartışmasız Marmaranın en berbat yeri kar bakımından. Antalya'ya kar yağar Fatihe yağmaz vallahi de billahi de çöl hatta daha beter zira sahra çölüne bile kar yağdı burda yok bir şey. Bana dua edin de bir an önce bu gudubet yerden kurtulayım yoksa kafayı yiycem.

Ümraniye'ye gel Ahmet abi. Sakin bi yer için ıhlamurkuyu dudullu Tepeüstü... Smile

Aracin yoksa umraniye metrosuna binin ihlamurkuyu metro duraginda inin. Indiginiz durak 200 metreye yakin bol kar gorursunuz. Oradan da meydan avmde takilin ?

(02-16-2021, 02:51 PM)Snow Reis Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bir de her gelen yağışı 87 ie mukayase ediyorlarya tam deli oluyorum kar hastalığı kötü bir şey piskolojim bozuldu o sene busene de değilmiş artık kabullenmekten başka çare yok bari su bakımından barajlara yarasın biraz

Daha dur kış bitmedi uzatmalar ( mart) var daha mart boş geçmez. 87 efsanesi de martta olmuştu  eye
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, Primavera

Radarda nedense görünmüyor; Marmara Denizinde bile Dek'ler oluşuyor. Aşırı nemlenip Balıkesir'i dövüyor.

https://i.ibb.co/bKTKZGv/dekmarmara.jpg
  Beğenenler:
  • Matikler

(02-16-2021, 02:51 PM)Dervis Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @KardanadamEmin
Ustam doğalgaz faturalarını sana ödeteceğim valla.Sürekli sistem getirip duruyorsun. kiskis gülmek .Saygılar.

EyvALLAH KARdeşim, derdin o o lsun yeterki, hallederiz.. Big Grin  Bizim işimiz bu, hertürlü sistem itina ile getirilir... eye Spiteful Dash Smile thumbsup

(02-16-2021, 02:51 PM)Haloquest Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şubat sonu sistemi nr alemde @KardanadamEmin

Az evvel bahsetmiştim, geçmiş sayfalara bakarsan.. thumbsup
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL

Fethiye Rodos arası siklonik bir hareket var gibi.

Esatpaşa'da orta şiddette kar başladı. Uzun sürmesi beklenen ull mi geldi yoksa?

maltepe güneş açtı ama batıdan gelen bulutlar var

Kar görmek isteyen Ümraniye Ihlamurkuyu Trabzon park a buyursun yer yer 50 cm den fazla kar var devrilen ağaçlar mı dersin kar fırtına na mı dersin güneş varken bile ağaçtaki karlar ve rüzgarın etkisiyle yoğun kar yağışı devam ediyor Smile

Konuyu Okuyanlar:
AZOR, 25 Ziyaretçi