Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(02-16-2021, 02:24 PM)cancosta Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan Bey, Ull ne zaman vuracak? Saat tahmini belli mi? @snowserkan

bende çok merak ediyorum lütfen cevaplayın serkan bey
  Beğenenler:
  • angelusoO

resim

Umraniye doganevler dunku foto
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL, muratg, Primavera

Gebze doya doya kar aldi mukemmeldi 35 - 40 cm hicte kotu degil ara sokaklarda caddede 20 cm yakin ezilmeyen yerlerde 35 - 40 cm ve bir gecede ogleye kadar olan yagisla oldu dun 6 - 7 cm lerden bahsederken gercekten cok guzel oldu Gebzede nerde 35 - 40 cm diyenleri gebze meydana ve camlik parkina gelebilirler

resim

Diz boyu

resim
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL, muratg, Snowsedat

(Son Düzenleme: 02-16-2021, 02:51 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Arkadaşlar Mart ilk haftası sistemi GFS'de kaybolsadaki bu durum şuan için çok normal, çünkü vade uzun..Fakat GFS Paralelde halen güncelliğini koruyor...Bu güçlü sistemi takibe aldık, hadi hayırlısı diyelim..Bu sistemde günlerce sürebilir..Yakında diğer tüm verilerdede görürsek şaşırmayalım..Detaylar güncellemelere göre yapılır.. thumbsup 
resim

resim

resim

resim

resim

(02-16-2021, 02:01 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sistem benim için koca bir hiiiççççç. Tartışmasız Marmaranın en berbat yeri kar bakımından. Antalya'ya kar yağar Fatihe yağmaz vallahi de billahi de çöl hatta daha beter zira sahra çölüne bile kar yağdı burda yok bir şey. Bana dua edin de bir an önce bu gudubet yerden kurtulayım yoksa kafayı yiycem.

Ümraniye'ye gel Ahmet abi. Sakin bi yer için ıhlamurkuyu dudullu Tepeüstü... Smile

Şubat sonu sistemi nr alemde @KardanadamEmin

Bir de her gelen yağışı 87 ie mukayase ediyorlarya tam deli oluyorum kar hastalığı kötü bir şey piskolojim bozuldu o sene busene de değilmiş artık kabullenmekten başka çare yok bari su bakımından barajlara yarasın biraz
  Beğenenler:
  • OMgrbz

@KardanadamEmin
Ustam doğalgaz faturalarını sana ödeteceğim valla.Sürekli sistem getirip duruyorsun. kiskis gülmek .Saygılar.

Dün burada bu sistem kendi ab sini bile üretebilir demiştim. Şu an kuzeyde ull oluşumu var bekleyin akşamı bakalım nerden çıkacak karaya inşallah Fatihten çıkar yoksa tahminciliği bırakırım artık.
  Beğenenler:
  • ahmetcengiz, angelusoO, Kızakadam, volkan34tr

resim

Maltepe 260mt kar dizime geliyor. Yani yaklasik 50cm.
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL, Primavera

Konuyu Okuyanlar:
58 Ziyaretçi