Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Arkadaşlar hepinizin gözü aydın senelerce İstanbul’da kar beklentisi ile sizinle burda çok yorum yapmasamda hep takipte oldum geçen sene mecburen Sinop gerzeye taşındım ama yinede bu sayfayı takip ederek heyecanınıza ortak olmak beni mutlu ediyor değerli tahmincilerimizede tebriklerimi iletiyorum özellikle @snowserkan ve @KardanadamEmin e inşallah uzun yıllar unutamayacağınız bir sistem yaşarsınız bende Gerze’de inşallah bişeyler görebilirim Ocak sisteminde 20 km uzakta sinop merkez çk güzel örtü aldı biz malesef havada gördük inşallah hep beraber kara doyarız

Arkadaşlar yoğunluk olduğunda mesajlarınız konu dışıysa ilgili yerlere taşınıyor vakit yoksa siliniyor. Sevgiler. Tongue
SUDAN ADAM
  Beğenenler:
  • Altıgen Buz Kristali, AZOR, Hasan_iSTANBUL, SinemSahin

Karla karışık yağmur 

Patates salatası oldu bu  banana
Her yerde olduğu gibi burda da başarıyı çekemeyenler var. Undecided Fazla da takılmaya gerek yok. telasli
Hatalar kaybolan çabalar değildir, onlar başarıya giden yolda işaret direkleridir.

Tam bir ülke sistemi , tüm ülke kar altında olacak.

resim

Sonunda İstanbul Valiliği uyarıda bulunmuş...Saygılar.

http://www.istanbul.gov.tr/istanbulda-ha...bekleniyor

(02-11-2021, 10:48 AM)storm16 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkdaşlar sosyal medeyada denk geldim sisteme Kanser tedavisi gören meteoroloji sever bir kardeşimiz Eren Kısmetin adı verilmiş, sizde bunu düşünmez misiniz hem böyle bir vesile ile çok güzel bir moral desteği olur?

Çok güzel olur, ALLAH acil şifalar versin, geçmiş olsun KARdeşimize... thumbsup

Sanırım bu akşam güncellemeleriyle birlikte Pazar günü başlayacak yağışın başlangıç saatleri de belli olacaktır. Yarın akşam da cümbüş başlar ( Sisteme 48 saat kala )

(Son Düzenleme: 02-11-2021, 12:12 PM, Düzenleyen: Primavera.)

Bahar geldi sen kar diyorsun diyen ve benimle iddiaya giren sevgili dostlarıma, snowserkan.com’un armağanıdır.” Kaynağım sağlam demiştimSmile

resim

Dipnot: forumu takip eden kişi yoğunluğu da gözlerden kaçmadıWink

Serkan Bey, o kadar net ve verilerle destekli bilgiler veriyorsunuz ki her geçen gün size olan sevgim ve saygım artıyor. Sizin varlığınız biz karseverler için bir niğmet.

Benim site yönetimine bir önerim olacak. Büyük bir olasılıkla yıllarca konuşulacak ve efsaneler içerisinde yer alacak günlerin Arifesindeyiz. Bu sistemin baştan sona hikayesini ve yaşananları anlatan bir video hazırlanırsa çok şık olur. Bunu yapmak için bizlerin çektiği videolar, fotoğraflar, modeller gibi bir sürü veri olacak. Site yönetiminde kendini çok güzel ifade eden arkadaşlarımız var. Video’da Serkan, Emin, Tarantula, Azor ve şuanda hatırlayamadığım bu işe emek veren arkadaşları ve yorumlarını da görmek çok hoş olur. İlerisi için çok güzel ve sizlerin adını tarihe geçirecek bir doküman olur.

Herkese sevgiler, selamlar

(Son Düzenleme: 02-11-2021, 12:04 PM, Düzenleyen: Enginist.)

@Snow Gökhan

Fikrinizi beğendim.

Ben de; sizin önerdiğiniz olur veya başka bir formatta olur Youtube için bir video hazırlayalım diyorum.

Hatta bir Youtube kanalımız olsun. (Var mı bilmiyorum)

Yaşlandığımızda torunlarımızla bu günleri yad ederiz ömrümüz olursa.

Konuyu Okuyanlar:
snowserkan, 16 Ziyaretçi