| |
Beğenenler:
• Akın, Altıgen Buz Kristali, angelusoO, Captmehmet, Hasan_iSTANBUL, kral, SinemSahin, snowözgür, Snowsedat
Gerçekten tebrik ediyorum taa bu kışın başında söylemiştiniz aslında bugünlerin geleceğini Serkan abi.
Arkdaşlar sosyal medeyada denk geldim sisteme Kanser tedavisi gören meteoroloji sever bir kardeşimiz Eren Kısmetin adı verilmiş, sizde bunu düşünmez misiniz hem böyle bir vesile ile çok güzel bir moral desteği olur?
Beğenenler:
• Altıgen Buz Kristali, Buzdelisi, Emirsiyahbeyaz, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, SinemSahin
(02-11-2021, 10:35 AM)Ömer18 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 18 ocak sistemi kutup sistemi miydi? Sibirya sistemi miydi? @snowserkan Abi? ![]() O Sistemin öncesinde Sibirya soğukları ile bağlantıyı kesen bir yüksek vardı. Yine Avrupa blokajı oluştu. Ancak daha öncede söylediğim gibi o bölgede ikincil bir yüksek varsa blokaj söner uzun sürmez. Sistemin son günleri soğuk açısından daha güçlüydü. Nedeni blokajın kısa süreliğine de olsa oluşmasıydı. Alçağın kapalı kopuk alçak (closed cut off low) olamadan tear off (yırtılma, kesme) aşamasında kalmasını sağladı. Şimdi ise durum farklı..
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, Akın, Altıgen Buz Kristali, Aslan536, Deepsnow, DeMo, Doqukan10., Emreitsa,
Ben tüm samimiyetimle benden yaşca büyük olan abimlerim
Başta serkan abim - emin abim - tarantula abim ve isimlerini hatırlamadığım tahminci abi ve kardeşlerime gecelerini gündüzlerine katıp aylarca yazıp çizdiler hepsine teşekkür ediyorum.. Sistemin tarihini tutdurdukları içinde ayrıca isimlerinin altına imzamı atmak isterim.
Beğenenler:
• Akın, Aslan536, DeMo, Haloquest, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, konuralp, Primavera, SinemSahin, Snowsedat, snowserkan
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, Altıgen Buz Kristali, Aslan536, Buyukadali, Emreitsa,
(02-11-2021, 12:05 AM)Doqukan10. Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mesajım silinmiş hiç sataşma hakaret kötü niyet olmadığı halde neyse yanlışlık olabilir.. Ecmwf nin sıcak çıktı olacağı belliydi... Şimdi olumsuz mesajları yazın tahtaya tek tek yarın 10 da yoklama alacağımDünkü ecmwf çıktısından sonra olumsuzlar nerede? Görelim bakalım
Laf salatası sözleri hiç hoş olmadı..Bizleri alaya alma hakkını nerden buluyorsunuz? Burada 1 aydır bu sistemlerin gelişi esnasında binlerce kelimeler döküyoruz, birileri çıkıyor, gördükleri bir modelle ortaya çıkıp Roma'yı yakıyorlar..Bu gayet iptidai bir açıklama olmuş..O kadar iyi biliniyorduda bugüne kadar nerdelermiş? Bu tip yorumlara verilecek tekbir cevap var, oda YAW HE HE.....
Bakın ECMWF ne diyor? Diyagramlar ne diyor? Siz bizi izlemeye devam edin.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, ahmetcengiz, AZOR, brkkrrsln, Captmehmet, Deepsnow, DeMo, Doqukan10., Emreitsa, Eray, furkankaya1903, hacimurat, hakancitak, Haloquest, Hasan_iSTANBUL, kral, mirhan, Mturi, OZCAN, Primavera, Sedat, Serkofb, SinemSahin, snowözgür, Snowsedat, snowserkan, Umut Karaman, |
| Konuyu Okuyanlar: |
| efe90, Əspəranza34, snowserkan, 83 Ziyaretçi |