| |
(01-11-2020, 11:48 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-11-2020, 11:23 PM)leqvar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Avcılar bu sistemden nasıl etkilenir 2015 gibi görür müyüz ? Serkan bey abi bilirsiniz avcılar göl ile deniz arasında kaldığı için çok zor etkileniyor herkes kar fotoğrafları atarken biz burada yağmur görüyoruz üzülüyorum o yüzden sizleri burada çok rahatsız edeceğim sorarak umarım güzel bir sistem olur bol bol sizlerle birlikte fotoğraflar paylaşırım yanıtınız için çok teşekkürler..
Öğlen güncellemesi en uç senaryolardan biri olarak çıkmış.
Ama önemli değil önemli olan güncellemelerde inatla buna yakın çıkmasıdır. Hafta ortasıyla beraber artık devamlı olarak beklediğimiz atağı vermeli.
Merhaba, öğretmenim. Havadan anlamam. Buradaki tahminleri merakla okuyorum, takip ediyorum. Hava bilimciler olarak hepinize teşekkür ediyorum. İstanbul'da yaşayan bir vatandaş olarak kar sevdalısı herkesin istediği miktarı almasını temenni ediyorum. Ama dışarıda çalışanların, evsizlerin, hayvanların da zarar görmemesi için farkındalık oluşturabiliriz diye düşünüyorum. Saygılar hürmetler.
19 güncellemesi 24-28 ocak bomba olarak vermiş sonunda ama daha 12 gün var kendi hevesimi de kırmaK istemiyorum hala temkinli bekliyorum
(01-12-2020, 07:01 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öğlen güncellemesi en uç senaryolardan biri olarak çıkmış. Abi haricen soğuk olarak en uç senaryo olabilir ama sinoptik olarak değilki ? Yani 2-3 derece daha sıcak ama daha sağlam patternler var o diyagramda ki bizim işimize gelecek olanlar da onlar. Farzı misal turkuaz olan -6/-9 bandında 850 hpa 500 hpa -29/-35 aralığında toplam yağış 30 milimetreden fazla yani banko 30 santim ![]()
Repliğimiz CUMA GÜNÜ, dedeye sahip çıkalım. Cuma gününü bekleyin öncesi çöptür.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 22 Ziyaretçi |

yanıtınız için çok teşekkürler..