Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(Son Düzenleme: 01-26-2026, 11:27 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Amerika'daki soğuklar birşey değil..Siz birde Şubat 9 unda Kanada'ya gelecek soğuklara bir bakın..Bu sene bambaşka bir sene...Kimse merakda kalmasın bu KIŞ sezonunda bizde çok kuvvetli soğuklar göreceğiz,sıramızı bekliyoruz.. eye Smile thumbsup
resim

(01-26-2026, 11:14 PM)kral Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan Bey valla uzun vade tahminden kaçınan meteorologları pek takip etmiyorum ben benim göremediğimi gören insanları takip etmek istiyorum tahmin edersiniz ki Smile

Gecenin sözü olmuş bu cümleler bende altına imzamı atıyorum. thumbsup

(Son Düzenleme: 01-26-2026, 11:40 PM, Düzenleyen: Hasan_iSTANBUL.)

https://i.ibb.co/Fk9FTrYw/Screenshot-202...Chrome.jpg

Tepemize inmesine az kaldı bundan sonrası kutup girdabı Tongue banana ates ates ates

(Son Düzenleme: 01-27-2026, 12:54 AM, Düzenleyen: тaяaηтυℓa.)

Serkan patron hoşgeldin ortalık karıştı çekirdek çitleyerek izliyorum olan biteni. Şubat hareketli geçecek ecmwf diyagramı ateş ediyor.

Modelci Azor kızdırma patronu artık lütfen rica ediyorum sizden dermişim sjsjdgdg. Siteye overlokçu geldi site paspas olmuştu kenarlarına overlok çekildi patron Serkan tarafından ironi yaptım arkadaşlar site böyle devam.

(Son Düzenleme: 01-27-2026, 09:01 AM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Selamün Aleykum.. Hayırlı, Huzurlu, Sağlıklı ve Mutlu Sabahlarınız Olsun.. Havanın durumu ne olursa olsun, sizin havanız güzel olsun... thumbsup Sistemi beklerken bendeniz.. İçinde ULL ( Üst Seviye Alçağı) bulunduran sistemler dikkatle takip ediliyor..Çekirdek merkezi spin hareketiyle döner durur, sonra konumlandığı yerin etrafını vururda vurur..
resim

@KardanadamEmin Emin abi sağlıklı huzurlu yaşların olsun. Bu gelen sistem de senin doğum yıl dönümü hediyen olsun..
                             Sonsuza DEK

(01-27-2026, 09:31 AM)Ftherdem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @KardanadamEmin   Emin abi sağlıklı huzurlu yaşların olsun. Bu gelen sistem de senin doğum yıl dönümü hediyen olsun..

ALLAH razı olsun kıymetli Fatih KARdeşim.. thumbsup Unutmamışsın, çok teşekkürler, sevgilerimle...
  Beğenenler:
  • Captmehmet, Ftherdem, Hasan_iSTANBUL, perga, Snowsedat

@KardanadamEmin abi doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana vortex getirsin??? seviliyorsun. Güzel haberlerine ihtiyacımız var ??

Emincigim Allah sağlık sıhhat li uzun ömür ler versin inşallah doğum günün kutlu olsun
  Beğenenler:
  • Captmehmet, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Snowsedat

(01-27-2026, 09:54 AM)Ekremolcaay Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @KardanadamEmin abi doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana vortex getirsin??? seviliyorsun. Güzel haberlerine ihtiyacımız var ??

Çok teşekkürler değerli KARdeşim..Sağol, Varol.. thumbsup Worteks ve sistem içindeki ULL şuan spin dönme hareketine devam ediyor..Onu biz karşılayacağız..Biz çok misafir perver bir milletiz..En iyi şekilde ağırlayacağız . Smile thumbsup
  Beğenenler:
  • Captmehmet, Ekremolcaay, Hasan_iSTANBUL, Snowsedat

Konuyu Okuyanlar:
snow41, volkan34tr, 66 Ziyaretçi