| |
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, AZOR, Barbegazi, Captmehmet, Erol Bıldırcın, Galandar16, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, kral, mehmet karsever, Mustafa Torun 0834, REALSHADOW, Snowsedat
Beğenenler:
• Alp 1903, AZOR, Erol Bıldırcın, hacimuratt, KardanadamEmin, Kartutgun, kral, Mustafa Torun 0834, REALSHADOW, Snowsedat
https://i.ibb.co/Fk9FTrYw/Screenshot-202...Chrome.jpg
Tepemize inmesine az kaldı bundan sonrası kutup girdabı
Beğenenler:
• Alp 1903, AZOR, Barbegazi, Captmehmet, Erol Bıldırcın, KardanadamEmin, Kartutgun, kral, mehmet karsever, Mustafa Torun 0834, REALSHADOW, Serham79, Snowsedat
Serkan patron hoşgeldin ortalık karıştı çekirdek çitleyerek izliyorum olan biteni. Şubat hareketli geçecek ecmwf diyagramı ateş ediyor.
Modelci Azor kızdırma patronu artık lütfen rica ediyorum sizden dermişim sjsjdgdg. Siteye overlokçu geldi site paspas olmuştu kenarlarına overlok çekildi patron Serkan tarafından ironi yaptım arkadaşlar site böyle devam.
Beğenenler:
• AZOR, Barbegazi, Captmehmet, Erol Bıldırcın, Kartutgun, mehmet karsever, Mustafa Torun 0834
Selamün Aleykum.. Hayırlı, Huzurlu, Sağlıklı ve Mutlu Sabahlarınız Olsun.. Havanın durumu ne olursa olsun, sizin havanız güzel olsun...
Beğenenler:
• adakar, Akın, Barbegazi, Captmehmet, Erol Bıldırcın, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, kral, Mustafa Torun 0834, Snowsedat
@KardanadamEmin Emin abi sağlıklı huzurlu yaşların olsun. Bu gelen sistem de senin doğum yıl dönümü hediyen olsun..
Sonsuza DEK
Beğenenler:
• adakar, Captmehmet, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Kartutgun, Mustafa Torun 0834, quatroxx, Snowsedat
(01-27-2026, 09:31 AM)Ftherdem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @KardanadamEmin Emin abi sağlıklı huzurlu yaşların olsun. Bu gelen sistem de senin doğum yıl dönümü hediyen olsun.. ALLAH razı olsun kıymetli Fatih KARdeşim..
@KardanadamEmin abi doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana vortex getirsin??? seviliyorsun. Güzel haberlerine ihtiyacımız var ??
Emincigim Allah sağlık sıhhat li uzun ömür ler versin inşallah doğum günün kutlu olsun
(01-27-2026, 09:54 AM)Ekremolcaay Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @KardanadamEmin abi doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana vortex getirsin??? seviliyorsun. Güzel haberlerine ihtiyacımız var ?? Çok teşekkürler değerli KARdeşim..Sağol, Varol.. |
| Konuyu Okuyanlar: |
| snow41, volkan34tr, 66 Ziyaretçi |