Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Bu diyagram İstanbul'da KAR için ışık vermiyor..

resim

Mart sonu
Nisan başı
Kar ihtimalı var mı
Serkan abim

(Son Düzenleme: 03-19-2022, 11:55 PM, Düzenleyen: snow41.)

(03-19-2022, 11:07 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mevlüt kardeşim sağol varol.
---------------------------------------------------------------------------------

Bu arada Karadeniz üzerindeki DEK Mekanizması bozuluyor.
Her güzel şeyin mutlaka bir sonu vardır.

Yarın öğlene kalmadan sistemi uğurluyoruz.

@snowserkan bey Bu kadar kar gormek bile guzeldi beklentimizi karsilayan bir sistemdi 2 gundur guzel kar yagdi guzel birikim oldu 5 - 10 cm beklerken 15 - 20 cm leri gorduk Emegi gecen herkese tesekkurler tek kelimeyle FİNAL GÜZEL OLDU insallah seneye sonraki senelere cok daha guzellerini goruruz
  Beğenenler:
  • Barbegazi, kar-snow, SnowPoyraz

(Son Düzenleme: 03-20-2022, 12:14 AM, Düzenleyen: Kutup Rüzgârı.)

Offf  Offf Bağcılar şimşekler çakıyor yoğun tipi 5 cm KAR oluştu asfaltta  ates

resim

Bu gece uzun olacak daha üstümüzde yoğun kütle oluşumları var  ates

resim

Çok güzel bi bant yakaladık böyle giderse 10 cm yi göreceğiz  ates

(03-19-2022, 11:40 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: resim

resim

resim

Bu tahmini sadece bir kişi yapabilirdi oda Ariftarif ben sizi Cantürk meteroloji sayfasından takip ederdim sonralarda sizi göremedim bu sene yoğun bir kış dönemi geçince sizin kulağınızı çınlatdım ve nerede yazıyorsunuz diye aramaya başladım sonunda bir sitede burada olduğunuz yazısını görünce kayıt olup sizin o değerli yorumlarınızı tekrar görmek istedim, umarım yanilmamisimdir sizin olduğunuz varsayimina istinaden yazdım hasta olduğunuz yazmıştı ve sonrasında sizden haberler gelmeyince umudum yoktu birdaha mesajınızı göreceğim konusunda ama iyi olduğunuzu görmek güzeldi gözümde eskiler canlandı iyi olduğunuza sevindim sizin çok daha iyi yerlerde olmanızı isteyen biriydim umarım kiymetiniz bilinmiştir sizi tekrardan görmek çok güzel.

Nisan ilk hafta bol yağış var iç kesimlerde kar yapacak türdennn

(Son Düzenleme: 03-20-2022, 12:20 AM, Düzenleyen: snowserkan.)

(03-20-2022, 12:14 AM)Dursun_ayvz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu tahmini sadece bir kişi yapabilirdi oda Ariftarif ben sizi Cantürk meteroloji sayfasından takip ederdim sonralarda sizi göremedim bu sene yoğun bir kış dönemi geçince sizin kulağınızı çınlatdım ve nerede yazıyorsunuz diye aramaya başladım sonunda bir sitede burada olduğunuz yazısını görünce kayıt olup sizin o değerli yorumlarınızı tekrar görmek istedim, umarım yanilmamisimdir sizin olduğunuz varsayimina istinaden yazdım hasta olduğunuz yazmıştı ve sonrasında sizden haberler gelmeyince umudum yoktu birdaha mesajınızı göreceğim konusunda ama iyi olduğunuzu görmek güzeldi gözümde eskiler canlandı iyi olduğunuza sevindim sizin çok daha iyi yerlerde olmanızı isteyen biriydim umarım kiymetiniz bilinmiştir sizi tekrardan görmek çok güzel.

Hoşgeldin.. Bye thumbsup

Aksam Sancaktepeden gebzeye gelirken güzel bir tipiye yakalandım. Çok keyif aldık arabayla dönerken eve . 

Sonra da sitenin bahçesinde kar keyfi yaşadık. Hava çok soğuk olduğu için fazla kalamadık çocuklarla 

Kar yağışı 10 dk güzel yağıyor sonra 10 dk ay ışığı derken görsel showlar devam ediyor . 

Güzel bir mart ayı yaşıyoruz.

Gece 11'den beri harika yağdı. Bize de keyfini çıkarmak kaldı.  Smile Ski Tarih 20 Mart ve bembeyaz İstanbul. Nasip edene şükürler olsun. Bir taraftan çok sevindik ama bir taraftan da veda ihtimali üzüyor  Sad gitme. Bir müddet daha bizimle kal  uzgun

resim

resim

resim

Muhterem Serkan bey,akademisyenliğiniz şükelâ?...
Bulunduğum lokasyonda muazzam bir graupel yağışı pencere camlarımızı ve binamızın dış cephelerini sesinle dövdü,akabinde şimşek eşliğinde vedaya hazırlanıyor minvâli...
An itibariyle,gök kıpkızıl...
Zemin ise en beyazından...
ve...havada eşsiz bir sessizlik mevcut...
Hamd'olsun ki,sizler bu müthiş formu inşaa ettiniz...
Ben de,siz şahsınıza en değerli katkılarımı vereceğim,inşallah.
Sağ olunuz,var olunuz...
Bölgemde küreme araçları ve personelleri ise bu kısa süreçte yoğun olarak hizmet verdiler ve kar yağışının sessiz huzurunu,bozdular Smile
Emeklerine sağolsun.
İşte,bu kadar manyağız...
Bizi...bizler anlar gerisi hikâye...
Yaşı geçmiş bi ihtiyarlar buluşmasının reelde hakikaten gerçekleştirilmesi dilek ve tememnilerimle...
Sibirya makinisti,saydıdeğer Emin bey'in,tek sıkımlık diş macunu ve fırından çıkan gevrek simit hediyesini ve geçen yıllardaki karda leziz sucuksal tanışma partilerine benim karnım tok...
Haydi buluşalım.
Başakşehir'de bundan böyle,kar lapası tabir-i ni beynimden sildim...
Artık,el ayası diyorum...
Beyaz dost-u aşk-a gömülmemize ramak kaldı bu güzel Mart ayında,muazzam yağış aldık,çok şükür.
Değerli Azor ve Snow 41,sizlere de kolaylıklar diliyorum,seviliyorsunuz ve bunu hak ediyorsunuz,var olunuz,emeğinize sağlık dostlar.
Ayrıca,Engin bey kardeşime de dostane sevgilerimi sunarım.
Zira,en çok ta gırgır Ahmet hoca bey'le tanışmak isterim.
Bu değerli lokomotifi kalben çekmeye devam tüm değerli "Kar"sevdalıları dostlarıma,sevgilerimi ve saygılarımı iletirim.
Öncelikle,birbirinizden saygınızı ve sevginizi hiç bir daim eksik etmeyiniz,ergen davranışlarınızla kimseyi üzmeyiniz.
"Sending lots of love your way,and all the wishings too...
That all the things u want from life,will always come to you.May all your days be filled with love and snow,in every time u wanna'

Konuyu Okuyanlar:
43 Ziyaretçi