| |
Bakalım ay sonu kar nolcak hiçbir şey olmasa bile bir şeyler olacağı kesin.
Beğenenler:
• adakar, Barbegazi, Burak1980, Çilingozlu, Ekrem14, Erol Bıldırcın, Kartutgun, Snowsedat
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Erol Bıldırcın, konuralp, Nil.Trabzon, SnowPoyraz, Snowsedat, snowserkan, volkan34tr
Mevlüt kardeşim sağol varol.
--------------------------------------------------------------------------------- Bu arada Karadeniz üzerindeki DEK Mekanizması bozuluyor. Her güzel şeyin mutlaka bir sonu vardır. Yarın öğlene kalmadan sistemi uğurluyoruz.
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Çilingozlu, Dursun_ayvz, Ekrem14, Erol Bıldırcın, Mustafa Torun 0834, OfluMevlüt, snow41, SnowPoyraz, Snowsedat, volkan34tr
Serkan Bey selamlar bu sefer olumlu yönde siz yanıldınız.sabah size sormustum yenikapı-bakırköy hattında 5-10 cm kar olurmu diye siz yok demiştiniz başaksehirden dönüyordum başakşehirde olmayan kar zeytinburnunda vardı şu an 5 cm geçti bile.arabayla kayarak ancak geldim.Böyle yanılgıya can kurban 19 martta zeytinburnunda 5 cm den fazla kar gördük ya daha ne olsun.emeğinize yüreğinize sağlık Serkan Bey.saygılar iyi akşamlar.
Ha bu arada Emin Bey ve Azor Bey i de unuttum sanmayın sizlerede emekleriniz için binlerce teşekkürler.çok sağolun
Beğenenler:
• adakar, Ahmet1903, AZOR, Burak1980, Dursun_ayvz, Emreitsa, Erol Bıldırcın, hacimurat, kar-snow, Kartutgun, konuralp, Nil.Trabzon, OfluMevlüt, Snowsedat, snowserkan, Xooner
(03-19-2022, 11:15 PM)karcıbaba Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan Bey selamlar bu sefer olumlu yönde siz yanıldınız.sabah size sormustum yenikapı-bakırköy hattında 5-10 cm kar olurmu diye siz yok demiştiniz başaksehirden dönüyordum başakşehirde olmayan kar zeytinburnunda vardı şu an 5 cm geçti bile.arabayla kayarak ancak geldim.Böyle yanılgıya can kurban 19 martta zeytinburnunda 5 cm den fazla kar gördük ya daha ne olsun.emeğinize yüreğinize sağlık Serkan Bey.saygılar iyi akşamlar. Aleykümselam.. Yanıldığıma sevindim.. İyi Akşamlar
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Erol Bıldırcın, kar-snow, mehmet karsever, Mustafa Torun 0834, OfluMevlüt, Osman58, snow41, SnowPoyraz, Snowsedat,
Serkan bey emeği nize sağlık şuan da aralıksız yağıyor yeniden kar tutmaya başladı efsane bir Mart yaşıyoruz 35 sene sonra slmlar
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Barbegazi, Burak1980, Karlı gün, Kutup Rüzgârı, SnowPoyraz, Snowsedat, snowserkan
(03-19-2022, 11:25 PM)Erol Bıldırcın Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey emeği nize sağlık şuan da aralıksız yağıyor yeniden kar tutmaya başladı efsane bir Mart yaşıyoruz 35 sene sonra slmlar Sizlerin de emeğine sağlık. Evet bu Mart ayıda unutulmayacak daha güzeli gelene kadar tabi. Önümüzdeki 10 yıl güzel kışlar yaşayacağız. Her şeyin bir döngü üzerinde gittiğini unutmadan yola devam..
Beğenenler:
• adakar, Akın, BABA, Burak1980, Captmehmet, DeMo, Dursun_ayvz, Ekrem14, Emreitsa, Eray, Erol Bıldırcın, hacimurat, jacobsss, kar-snow, Karlı gün, Kartutgun, konuralp, Kutup Rüzgârı, mehmet karsever, Mertoni, Mustafa Torun 0834, Neta, OfluMevlüt, Osman58, quatroxx, Serkofb, snow41, snowpiercer, SnowPoyraz, Snowsedat,
Son diyagram güncellemesi diyorki ben ben daha bitmedim 27 28 29 ve Nisan başı kar misafirinizim diyor..
Bu kış bitmez arkadaşlar mini buzul çağı
Beğenenler:
• adakar, Ahmet1903, Akın, AZOR, Barbegazi, Burak1980, Captmehmet, Crazymoby, DeMo, Dursun_ayvz, Ekrem14, Eray, Erol Bıldırcın, kar-snow, Karlı gün, kral, Kutup Rüzgârı, mehmet karsever, Mustafa Torun 0834, Nil.Trabzon, OfluMevlüt, Osman58, snow41, snowpiercer, Snowsedat, |
| Konuyu Okuyanlar: |
| bulcelik, 33 Ziyaretçi |