Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Yav sistemin bittiğine eminmiyiz? ✨?❣️
resim

resim
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Fatih413, Snowsedat

(Son Düzenleme: 03-13-2022, 01:39 PM, Düzenleyen: AZOR.)

2022 yılında sistem cimriliği yapan gfs sonunda dayanamayıp verdi 18 sistemini  ates ates
Sanki vortex cinsi bir oluşum var
resim
resim
Son kar haritalarıda iyi geldi
resim

(03-13-2022, 01:05 PM)Cengizhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: KARDANADAMEMİN bey kardeşim sayende 2 yıldır sizi sıkı takip ediyorum. Valla benim gibi kar i sevmeyen birine bile sevdirdiniz. Tabi uzun yıllar kar a hasret kalmanında etkisi var. Sonuçta sizi takip ederek ailecek tatlı bir heyecan yaşıyoruz geçen yıl ocak ve mart ayı inanın mecbur kalmadıkça ben çocuklarım eve girmedik. Ocak ayında çocuklarımın yün eldivenleri vardı imzalandığında kar in keyfini tam sürememiştik.  Emin bey kardeşim martta da kar geliyor diyince hemen çocuklarıma iyi bir eldiven ve kar çizmesi aldım. Dediğim gibi eve girmedik neredeyse. Emin bey şimdi derki daha bitmedi devamı buda olursa kar dan soğuyacağım ??. Tabiki şaka.şu an pöç kemiğim sızlıyor kayarken taşa çarptım komşum bacağını kırdı. Ama yinede keyifli idi AMAN DİKKAT KAYARKEN GÜVENLİK ÖNLEMLERİNİZ ALMAYINUNUTMAYIN. forumda emeği geçen herkese teşekkürler.  Verdiğiniz bilgiler için????
Teşekkürler değerli görüş ve düşünceleriniz için..KAR bir heyecan ve tutkudur...
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın, Müdür, Snowsedat, taboo

(Son Düzenleme: 03-13-2022, 01:35 PM, Düzenleyen: Leventcetin.)

Tüm tahminci abilerime kardeşlerime teşekkürü bir borç bilirim. Sağolun varolun.

Herkese tekrardan merhabalar, yaklaşık 5 yıldır sizlerle beraberim ve benim uslubumu sanırım artık bilmeyen yoktur diye düşünüyorum şimdiye kadar herkese karşı âdil ve eşit mesafede yaklaştığımı düşünüyorum bundan dolayı da mutlu ve huzurluyum, Serkan abinin bana verdiği bu görevle beraber de sizlere ve bu site için elimden geldiğince mücadele gösterdiğimi düşünüyorum öncelikle bunu belirtmek isterim.

KAR hepimiz için mutluluktur diye defalarca söyledik bir çok sıkıntı yaşadığımız şu dönemde sıkıntılarını bir nebze olsun unutmamıza vesile olan Allah vergisi bu doğa olayını maalesef ki yarışa çevirmeye çalışan arkadaşlarımız dışarıda KAR fırtına koparken bile bizlere ileriki günlerde gelecek KAR dan bahsettiler çünkü kendileri yine diyorum maalesef ki bunu bir yarışa çevirmeye çalışarak anın tadını çıkarmayı bile unuttular.

Öncelikle şunun bilinmesini isterim ki insanın kendini ön plana çıkarma sevdası benim hayat felsefeme her zaman aykırı bir durum olmuştur, dün mevlananın bir sözünden bahsetmiştim "İşini beğen, aşını beğen, eşini beğen ama kendini beğenme!...(Hz. Mevlana)" bırakın siz birşey yaptıysanız sizi zaten insanlar ön plana çıkaracaktır bunu sürekli dile getirmek ben dedim başkası sistemi üstüne alıyor demek bana komik geliyor ve bu duruma malesef ki gülüyorum.

Bu gün üyelerimizden birinin bana yazdığı mesaj beni bu durumu daha çok ciddiye almaya yönlendirdi ve bu mesajı yazmaya karar verdim, üyelere sistemin geleceğini ben söyledim mesajını düzelt diyecek kadar bu durum önem arz etmeye başladıysa artık üyelerin gönderdiği mesajlara karışacak kadar bir boyut aldıysa kimse kusura bakmasın KAR sizler için bir tutkunun ötesinde aranızda bir yarışa dönüşmüş demek isterim.

Yoğun çalışma döneminde Serkan abinin bana verdiği bu görevi şimdiye kadar elimden geldiği kadar yapmaya çalıştım KAR benim hayatımda benim için hep mutluluk ve yüzümde gülümsemeye vesile olmuştu ama bu son KAR yağışının bile tadını doya doya çıkaramadım okuduğum mesajlar bu durum beni üzdü gerçekten bundan dolayı bu Mart ayı itibariyle aranızda olmaya devam edicem sonrasında işlerimin de yoğunluğu sebebiyle aranızdan ayrılmış olucam.

Emin olun insani kırmak inciltmek hayatta ki en kolay şeydir ama sevmek sevilmek saygı duyabilmek sanırım biz bu kavramları çoktan unutmuş olmaliyiz ki kimseye ne sabrımız ne de saygımız kalmış, ben kendi küçük dünyam da bunu başarmak için mücadele veriyorum etrafimda 1 elin parmaklarını geçmeyecek sevenim var biliyorum tanıdığım binlerce insan olsada o bir parmağın içerisinde saydiginizin yerini hic bir zaman kimse tutamıyor, size tavsiyem karşılıksız sevmeyi bunun için mücadele etmeyi bırakmayın öncesinde karşınızdakine saygı gösterin ki saygıyı kazanasınız, unutmayın sizi karşılıksız seven birileri mutlaka olacaktır yeterki siz bakmasını bilin.
Kalın sağlıcakla...

Tam bitti derken gunesli hava kapadi yeniden kar basladi
Ancak cok hizli bir erime var
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın

18 20 mart 2022 yine yeni yeniden kar tipi bizlerle birlikte görüşmek üzere bu sefer de gayet güzel soğuma da çok iyi. Coming soon.

(Son Düzenleme: 03-13-2022, 02:48 PM, Düzenleyen: AZOR.)

İstanbul'a eşit dağılmış 
Kar kalınlıkları
resim
  Beğenenler:
  • adakar, Erol Bıldırcın, Fatih413, Snowsedat

(Son Düzenleme: 03-13-2022, 02:56 PM, Düzenleyen: snow41.)

An itibariyla ince taneli tipi var goz gozu gormuyor sabahtan beri gunesliydi

resim

resim

COK KOTU VURDU KIYAMET KOPUYOR ANINDA HERYERDE ORTU OLUSTU

Pendikte bütün kar eridi

Konuyu Okuyanlar:
KardanadamEmin, Kartutgun, Poyrazkarayel, 32 Ziyaretçi