| |
(03-13-2022, 12:40 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(03-13-2022, 12:36 PM)Ali_Nalbant Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Valla emin abi Pendik te bu sistem beni kesmedi giderken bi göz daha kırpsa akşama kadar bi yağış daha görsek İnşallah akşam geç vakit çocuğu çıkaramıyorum güneş olan kar ı götürdü şöyle 7 8 e kadar bi yağsa
Selamlar
Emin abi bizim için dün gece kötü bitti yaklaşık 15 dakika da yollar tekrar beyazladı ama ilerleyen saatlerde yağış durmuş malesef bu kez DEK ler bizi teğet geçti. Tabi perşembeden beri kar duruyor biraz eridi üstüne yağdı ama dün akşam istanbul da yağan kar kısa sürede ciddi etki yaptı. Inşallah önümüzdeki sistemde bizde faydalanırız
(03-13-2022, 12:46 PM)snowsnow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Selamlar Rahat ol, önümüzdeki sistemde telafi edilir..
KARDANADAMEMİN bey kardeşim sayende 2 yıldır sizi sıkı takip ediyorum. Valla benim gibi kar i sevmeyen birine bile sevdirdiniz. Tabi uzun yıllar kar a hasret kalmanında etkisi var. Sonuçta sizi takip ederek ailecek tatlı bir heyecan yaşıyoruz geçen yıl ocak ve mart ayı inanın mecbur kalmadıkça ben çocuklarım eve girmedik. Ocak ayında çocuklarımın yün eldivenleri vardı imzalandığında kar in keyfini tam sürememiştik. Emin bey kardeşim martta da kar geliyor diyince hemen çocuklarıma iyi bir eldiven ve kar çizmesi aldım. Dediğim gibi eve girmedik neredeyse. Emin bey şimdi derki daha bitmedi devamı buda olursa kar dan soğuyacağım ??. Tabiki şaka.şu an pöç kemiğim sızlıyor kayarken taşa çarptım komşum bacağını kırdı. Ama yinede keyifli idi AMAN DİKKAT KAYARKEN GÜVENLİK ÖNLEMLERİNİZ ALMAYINUNUTMAYIN. forumda emeği geçen herkese teşekkürler. Verdiğiniz bilgiler için????
Beğenenler:
• adakar, Akın, AZOR, Çilingozlu, Eray, Erol Bıldırcın, Fatih413, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Leventcetin, Mturi, Müdür, Serkofb, Snowsedat, taboo, volkan34tr, Yıldızı
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| Poyrazkarayel, zerensefa, 34 Ziyaretçi |