Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(03-09-2022, 12:20 AM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 1987 out 2022 in hadi dağılın marş marş kimse olacakların farkında değil hala 5 10 cm den bahseden soytarılar var. Bu sistemler 40 50 yılda anca gelir millet cm hesabı yapıyor yaa gülü yorum. _44 45 var deknsiklon mezo siklon ve thundersnow war (savaş) var atmosferde süpersonik gökgürültüsüne hazır olun derinden fakat sarsıcı muhtemeldir extreme değerler söz konusu bu sisteme modeldeki kar kalınlığına bakarak cm vermek abesle iştigaldir. İyi geceler.

45+ yaşındayım ve 1cm örümcek görsem halen huylanır ve alın şunu derim. Senin şu yazın sayesinde örümcekleri hatta tarantulaya bile sempatim oldu. Sizin ve diğer arkadaşlarımızın görüşlerini umursadığımdan beklentim daha da arttı.
  Beğenenler:
  • adakar, SinemSahin, Snowsedat

Emin kardeşim duyumlarıma göre Maltepeye sibirya expresi uğramayacakmış.Sendenden korkmuş beni martta buralara getirdin diye. Smile
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin, SinemSahin, Snowsedat

(Son Düzenleme: 03-09-2022, 01:05 AM, Düzenleyen: REALSHADOW.)

Şu noktada edeceğimiz dua sanırım soğuk girişi olduğunda yağışın kesilmemesi üzerine .Allah korusun öyle birşey olursa tek kelime ile kahrolurum. İnşallah genç arkadaşların çocukarına anlatabileceği kadar sağlam bir sistem alırız da bayram yaparız...

Bu arada daha sistem ucundan bile gelmemişken Çamlıca'da yağan kar gelecek havanın boyutu anlamında insanın hayal dünyasını zorluyor Smile
  Beğenenler:
  • konuralp, SinemSahin, Snowsedat

(03-09-2022, 12:34 AM)Sarelf Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(03-08-2022, 03:40 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(03-08-2022, 03:31 PM)Sarelf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bünyamin sürmeliyi izledim herzamanki gibi sinirlerimi bozdu  bunca modele rağmen istanbulda kıyılarda 1 2 cm kar iç bölgelerde 8cm kar diyor adamya vallahi delirmemek elde değil

Sinirlerinizi bozabildiğine göre siz hala onun söylediklerini kaale alıyorsunuz demektir..2017 Ocak ayını hatırlayanlar beni anlamışlardır.. thumbsup

Üstadım kale almak demeyelim adam resmen sisteme ihanet ediyor hani bie iftira duyarsınızda sinirlenirsinizya o hesap 2004 yılındaki efsane kar yağışında adam kar geçişleri olabilir dedi 1 hafta yoğun kar yağışı ardından başka bir sistem ile birleşmişti mortingen olmuştu ve geneldede öyle oluyor

Hocam bünyamin 2004 sistemini 1 hafta önceden bilmişti. O yüzden meşhur oldu hatta. 2004 sistemi 2 günlük bir sistemdi ancak 23 ocak akşamı balyoz gibiydi.

Sonrasındaki hemen hiç bir büyük sistem öncesinde ciddi bir uyarıda bulunmadı.

2017 ise tam bir fiyaskoydu onun adına. 3-5 cm diyordu 30-50 cm oldu.

Medyada önemli bir yere gelince hiç o toplara girip risk almadı yani. O yüzden ben de büyük sistemler (önümüzdeki sistem gibi) öncesinde hiç kaale almam kendisini.
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın, SinemSahin, Snowaddicted, snowsnow

(Son Düzenleme: 03-09-2022, 01:32 AM, Düzenleyen: REALSHADOW.)

(03-09-2022, 01:10 AM)metzelder Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(03-09-2022, 12:34 AM)Sarelf Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(03-08-2022, 03:40 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sinirlerinizi bozabildiğine göre siz hala onun söylediklerini kaale alıyorsunuz demektir..2017 Ocak ayını hatırlayanlar beni anlamışlardır.. thumbsup

Üstadım kale almak demeyelim adam resmen sisteme ihanet ediyor hani bie iftira duyarsınızda sinirlenirsinizya o hesap 2004 yılındaki efsane kar yağışında adam kar geçişleri olabilir dedi 1 hafta yoğun kar yağışı ardından başka bir sistem ile birleşmişti mortingen olmuştu ve geneldede öyle oluyor

Hocam bünyamin 2004 sistemini 1 hafta önceden bilmişti. O yüzden meşhur oldu hatta. 2004 sistemi 2 günlük bir sistemdi ancak 23 ocak akşamı balyoz gibiydi.

Sonrasındaki hemen hiç bir büyük sistem öncesinde ciddi bir uyarıda bulunmadı.

2017 ise tam bir fiyaskoydu onun adına. 3-5 cm diyordu 30-50 cm oldu.  

Medyada önemli bir yere gelince hiç o toplara girip risk almadı yani. O yüzden ben de büyük sistemler (önümüzdeki sistem gibi) öncesinde hiç kaale almam kendisini.
Ya canım kardeşim bırakalım Bünyamin 'i , Ahmet'i ,Mehmet'i biz burada bize sistemi 2 hafta önce müjdeleyenlere teşekkür ederim. Atıp tutan gemisi su almasın diye sakin giden çok . Onların derdi temkinli olarak takipçilerini kaybetmemek .Biz burada kendi bahçemizde kimin ne olduğunu zaten görüyoruz. Bizler gibi doğru kişileri takip edenler buradan baktığımızda kimin ne olduğunu zaten görüyoruz.Biz çay,kahve ve bilimum sıcak içeceklerimizi stoklayıp günlerce sürecek muhteşem görüntülerin keyfini sürmeye hazırlanalım

(Son Düzenleme: 03-09-2022, 02:36 AM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

(03-09-2022, 02:19 AM)Fenerium1907 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bunyamin surmeli Persembe cuma yok dedi vorteks. Vorteks ihtimali c.tesi mevcut dedi. O da yuzde 25 olasilik. Yukseklerde 7-8 cm alcaklarda 1-2 cm olur dedi c.tesiye kadar. 87 kiyaslamasi yapanlara itibar etmeyin dedi. Hic alakasi yok diyor. Hatta persembe cuma ara ara gunes de gorulecek dedi. Onumuzdeki haftadan itibaren ise bitiyor dedi.

Bu verdiği habere ne kadarda mutlu olmuşsundur kimbilir. Big Grin Tam senlik haberler vermiş..

(03-09-2022, 02:19 AM)Fenerium1907 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bunyamin surmeli Persembe cuma yok dedi vorteks. Vorteks ihtimali c.tesi mevcut dedi. O da yuzde 25 olasilik. Yukseklerde 7-8 cm alcaklarda 1-2 cm olur dedi c.tesiye kadar. 87 kiyaslamasi yapanlara itibar etmeyin dedi. Hic alakasi yok diyor. Hatta persembe cuma ara ara gunes de gorulecek dedi. Onumuzdeki haftadan itibaren ise bitiyor dedi.

İyi de bize ne ...Bak ne güzel ağzından her çıkan harfi ezberlemişsin.. Senin ne işin var burada . Sen tay tay yap o tarafa doğru..
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın, KardanadamEmin, SinemSahin

Gfs de yola gelmiş Sibirya ekspresi kadar uzun dek bandı sayın kar severler  ates
resim

Sevgili Ustadlar,

Yine guzel bir sistemin arifesindeyiz. Emegi gecen herkese burdan tesekkurlerimi sunuyorum. İnsallah gunu geldiginde cok sevdigimiz yogun kar yagisina kavusacagiz. Bu sistemden Bursa bolgesi nasil etkilenecek acaba? Sistemin ekmegini yiyecek mi?
Saygılarımla,

resim
  Beğenenler:
  • Enginist, SinemSahin

GÜNAYDIN KAR SEVER KARDEŞLER ALLAH BOLLL BOLLL CM LERİN OLDUĞU GÜNLER NASİP ETSİNNN AMİN TRABZONADA VERSİNNN AMİNN

Konuyu Okuyanlar:
hacimuratt, 46 Ziyaretçi