Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Bu ağır sistemden sonra herşey bittimi? Tabiiki hayır....Bu sezonun en istikrarlı modellerinden olan GEM, bu iş burda bitmez diyerek ayın 16-17-18-19 una yeniden belkide bir önceki sistemle blokaj oluşturabilecek sistemi öngörüyor... Hep söylüyorum ya, bu KIŞ ZOR BİTECEK diye...Şimdilik doğulu bir sistem gibi görünsede, buda göbekden üzerimize gelebilir, takibe aldım bile...Gelişmeleri ve detayları ilerleyen güncellemelerin gidişatına göre sizlere yorumlamaya çalışacağım.. eye  Smile  thumbsup Buyrun fırından yeni çıkmış ayın 16-17-18 ine ait GEM modelleri.. thumbsup 
resim

resim

resim

Bünyamin sürmeliyi izledim herzamanki gibi sinirlerimi bozdu bunca modele rağmen istanbulda kıyılarda 1 2 cm kar iç bölgelerde 8cm kar diyor adamya vallahi delirmemek elde değil

(03-08-2022, 03:31 PM)Sarelf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bünyamin sürmeliyi izledim herzamanki gibi sinirlerimi bozdu bunca modele rağmen istanbulda kıyılarda 1 2 cm kar iç bölgelerde 8cm kar diyor adamya vallahi delirmemek elde değil

Geçen seferde aynı şeyi söylemiş ve İstanbul'da afet olmuştu. Kendisini hiç dikkate almam.

(03-08-2022, 03:31 PM)Sarelf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bünyamin sürmeliyi izledim herzamanki gibi sinirlerimi bozdu  bunca modele rağmen istanbulda kıyılarda 1 2 cm kar iç bölgelerde 8cm kar diyor adamya vallahi delirmemek elde değil

Sinirlerinizi bozabildiğine göre siz hala onun söylediklerini kaale alıyorsunuz demektir..2017 Ocak ayını hatırlayanlar beni anlamışlardır.. thumbsup

Sürmeli windy.com dan bakıp yorumluyor, kimse ciddiye almasın zaman kaybı...
  Beğenenler:
  • angelusoO, Hasan_iSTANBUL

Habertürk spikeri meteorolog olan da tam tersi felket kar geliyor.87 benzeri Perşembe den salıya kadar aralıksız diyor...
  Beğenenler:
  • bulcelik, Fatih413, Hasan_iSTANBUL, Müdür

(03-08-2022, 03:31 PM)Sarelf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bünyamin sürmeliyi izledim herzamanki gibi sinirlerimi bozdu  bunca modele rağmen istanbulda kıyılarda 1 2 cm kar iç bölgelerde 8cm kar diyor adamya vallahi delirmemek elde değil

Sürmeliyse geçiniz, ılıkçı o ılıkçı Unbrella yok yagmur yağacak sürmeli.
Hatalar kaybolan çabalar değildir, onlar başarıya giden yolda işaret direkleridir.
  Beğenenler:
  • Akın, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, Müdür

Diyahramsa okla gösterdiğim yerler ne anlama geliyo reisler açıklarmısınız
resim

Son verilerde törpülenme var gibi sistemde. Accu, iPhone uygulaması, Windy, hepsi en fazla 10cm gibi bir kar öngörüyor.

(Son Düzenleme: 03-08-2022, 06:20 PM, Düzenleyen: Hasan_iSTANBUL.)

Çevreye verdiğiniz rahatsızlıktan ötürü sizi banlamak zorunda kaldık bu tutumunuz düzelmediği müddetçe sitemizde sizin gibi en olumlu mesajlara bile olumsuz beğeni gönderen ve ilk fırsatta sistemin kötü yanlarını dile getiren üyelere yer yoktur, biz bu forumu kurarken öncelikle site huzuru dedik huzuru kaçıran olursa hele ki böyle bir sistem öncesinde yasaklamaktan çekinmeyiz hiç kusura bakmayın.
Hasan_iSTANBUL yazdı (03-08-2022, 06:20 PM)
Bu arkadaşın mesajını özellikle silmedim, hesabına girip verdiği 30 olumsuz beğeniyi görmenizi isterim bizim kimseye bir ayrımcılığımız yok ama bu sezon öncesinde amacımız mümkün olduğunca kimseyi Banlamamaktı ama sabır gösterdikçe bitmiyorlar bitmeyecekler maalesef onunda altını çizmek isterim.

Konuyu Okuyanlar:
sirgalton, 40 Ziyaretçi