| |
Emin bey merhabalar ;
Çok uzun yıllardır wetterzentrale den modelleri takip ediyorum fakat aşağıda gönderdiğim siteyi yeni takip etmeye başladım.tahmini abartı olabilir mi ? mesela adamlar 10 gün sonrası için kar derinliği tahmini yapmışlar..yorumunuz nedir acaba? @KardanadamEmin
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, kral, Kutup Rüzgârı, Semih, Snowsedat,
Evmf toplam kar
Dün akşamki güncelleme nerde bu sabahki nerde bu akşam biraz daha düzelme bekliyorum ![]() Bakın ICON Modeli siz doğru göstermeseniz ben doğrusunu gösteririm der gibi -46 sokmuş ben bu veriyi ilk defa görüyorum
Beğenenler:
• Ashkar, bokers36, Burak1980, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, kral, Semih, Snowsedat, Snowtime,
İcon kutupları indirmiş diyorlar?
(01-19-2022, 12:27 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Evmf toplam kar Bugünkü daha mı iyi hocam?
Ecmwfde -10 yetmedi hala -15 e goz kirpan senaryolar var
Pazartesi sali istanbulda cogu insan isine gidemeyebilir
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, kardelisi, kral, mirhan, Muratkara34, Snowsedat, snowserkan, Snowtime, Xooner
Selamün aleyküm dostlar, uzun bir aradan sonra tekrar sizlerle birlikteyim. Yeni gelecek olan büyük sistem heyecanını yaşamak ve tadını çıkartmak için bende sabırsızlıkla bekliyorum. Buradaki değerli tahminci ve yorumcu arkadaşlara teşekkür ediyorum. Diğer bloglarda tahmin yapan arkadaşlar her biri ayrı telden çalıyor, yok sistem eridi yok doğuya kaydı, yağış azaldı gibi vs vs yorumlar okuyoruz. Ama benim tercihim yine sizlerden yana. Başından beri tahminlerin aynı şekilde yorumlanması ve şevk kırılmaması beni mutlu ediyor. Bende sizler gibi diyorum ki artık arkamıza yaslanalım sahlep ve tatlımızı yanımıza koyalım anın tadını çıkaralım inşallah.
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, Kutup Rüzgârı, Snowsedat, snowserkan, Snowtime, Xooner
Dün ki kar haritası ile bugün arasında çok düşüş var 60 cm den 20 düşmüş tüm modeller iyi senaryo verirken kar derinlik neden düşüyor anlamadım
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, angelusoO, AZOR, Burak1980, Captmehmet, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, hasanshn, kardelisi, kral, Kutup Rüzgârı, merdoo93, Muratkara34, Semih, Snowsedat, Snowtime, |
| Konuyu Okuyanlar: |
| BABA, Barbegazi, hacimuratt, 52 Ziyaretçi |