Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

https://www.agli.bel.tr/canli.php

Ah be Karadeniz ahh!!
  Beğenenler:
  • Captmehmet

Sabah GFS ana senaryo en uc ve en sıcak çıktı her zaman dediğim gibi ortalamaya bakalım ortalama şimdiden -10’larda sadece 24-27 arasinida kurtarirsak 1 hafta kar kis yasariz ates

resim

(01-15-2022, 10:24 AM)storm16 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sabah GFS ana senaryo en uc ve en sıcak çıktı her zaman dediğim gibi ortalamaya bakalım ortalama şimdiden -10’larda sadece 24-27 arasinida kurtarirsak 1 hafta kar kis yasariz ates

resim
ECMWF den haberin varmı? Bugün sabah güncelleme olmadı sanki doğrumuyum?
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL, Ümittt

resim

Emin ustat meteocitelde guncellemedi ama kendi sitesi guncelledi ben  diygarami atayim cok az batilamis ama sorun yok ana ciktida 24ne isinma vermis ama  ana sicak cikti 22-25 arasi cepte

resim

(01-15-2022, 10:45 AM)storm16 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin ustat meteocitelde guncellemedi ama kendi sitesi guncelledi ben  diygarami atayim cok az batilamis ama sorun yok ana ciktida 24ne isinma vermis ama  ana sicak cikti 22-25 arasi cepte

resim

EyvALLAH, tşkler Ersel KARdeş..Bende dedim, benim telefondamı bir arıza var acaba... thumbsup

19 sistemi dek suprizi yapar mi diye dusunmuyor degilim sins

resim

Emin hocam hafta tatillerinde güncelleme yapmıyabiliyorlar birkaç defa daha denk gelmiştik
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin

resim

Radar bombos olmasina ragmen disarda cok kapali bir hava var kara bulutlar kapladi sanki cok siddetli yagis olacak gibi ama radar bombos ilginc degilmi
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL

(01-15-2022, 11:26 AM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: resim

Radar bombos olmasina ragmen disarda cok kapali bir hava var kara bulutlar kapladi sanki cok siddetli yagis olacak gibi ama radar bombos ilginc degilmi

Radardaki bulutlar yağış bulutlarıdır. Dışarıdaki bulutları ifade etmez.
  Beğenenler:
  • SnowPoyraz, Ümittt

Konuyu Okuyanlar:
hacimuratt, kral, 31 Ziyaretçi