| |
(01-28-2021, 04:47 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-28-2021, 03:38 PM)Doqukan10. Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan üstad bu sistemi avrupanın da alma şansı gözüküyor sonrası dönüş hareketi ile ao nao nötre meyletmesi ile ikinci ayagı alabilirsek buda tarihi ileri atma durumu oluşuyor şubat 3.haftaya sarkabilme endişesi mevcut bu konu için düşüncenizi merak ediyorum @snowserkan Hararet yaptı motor duman cıkıyor serkan üstad müthiş bilgi yüklü bir yazı olmuş teşekkürler gerçekten keyif veriyor bu bilgiler.... Bildiklerinin hepsini anlatmayan saklayan üstadlardan değilsin tüm bildiklerini burdaki insanlara anlatman kendine has bakış açılarını bizlere aktarman takdire şayen bir durum... İlgi alakası olanlar bu bilgilerin değerinin farkındadır teşekkürler @snowserkan
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Emreitsa, Erol Bıldırcın, hacimurat, KMA76, Mustafa Torun 0834, Poyraz, sahinok, Snowevren, Snowsedat, snowserkan, succinct, Tokatbey, volkan34tr, Xooner
Kendi bildiğim ve dilimin döndüğünce bende bir tahminde bulunmak istiyorum
Kutup vorteksi yani soğuğu sağlam şekilde bölünüyor vorteksi sürekli bir yörüngede dönen bir devekusu yumurtası gibi düşünün o artık sanki çift sarılı bir tavuk yumurtası gibi bir görünümü var Ve bu iki kisima ayrılan vorteksin arasında 1060 lik basinc alanı var azor bey geride bunun görselini atmış Bu bölünmüş desen azorun yukselebilmesine olanak vericek Modellerin mutabık oldugu devasa bir salinimin olacağı bence Serkan beyin 1929 benzetmesinin sebebi çok büyük bir salınım olacak Sorun bunun nereye olacağının tam bilinmesi zaten bunu bilmek yada kesin konuşmak mümkün değil Önceki sayfalarda Serkan beyin salinimin yönü ile ilgili beyinleri yakan yazısı da bence bununla ilgili Bu kadar bilgim yok benim anladığım bu devasa bir salınım bekleniyor ins direkt üzerimize gelir en kotu bizde nasipleniriz İns yanlış şeyler soylememisimdir
Karşımızdaki Everest tepesine dikkatle bakın, orada bir köy var uzakda, o köy bizim köyümüzdür..Gitmesekde, gelmesekde o köy bizim köyümüzdür..
![]() car loading gif ![]()
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Captmehmet, Doqukan10., Ekrem14, Erol Bıldırcın, hacimurat, KMA76, Mustafa Torun 0834, snow41, Snowsedat
Şubat ayı bu yıl inşallah İstanbul için gerçek bir Şubat ayı olacak. Önümüzde iki haftalık bir sabır süreci var ancak sonu efsane olacaksa seve seve bekleriz
şimdi bugünden itibaren hep birlikte ortak sinerjimizi oluşturalım ve o sistem buraya gelsin
Beğenenler:
• adakar, Akın, Alp 1903, angelusoO, Antalyaspor1966, AZOR, bokers36, Burak1980, Captmehmet, Emre10, Emreitsa, Erol Bıldırcın, Ftherdem, hacimurat, hakancitak, Kaan, KardanadamEmin, Kartat, kral, kuzey1352, mirhan, Mturi, Mustafa Torun 0834, Nil.Trabzon, oguzsoydan,
Serkan hocam 2012 ve 2018 gibi 3. Kez bir kazık yemekten korkmuyor değilim. Ama gelirse bu sisteme kalp dayanmaz.
@KardanadamEmin bey bir yaş daha yaşlandın size yaramadı......bir türlü sokamyorsun sistemi ülkeye bak ben buyur ettim bile
Efsane 2021 pardon 1929
Beğenenler:
• adakar, Akın, Burak1980, Captmehmet, Erol Bıldırcın, hacimurat, KardanadamEmin, Mustafa Torun 0834, scream, snow41, Snowsedat, volkan34tr |
| Konuyu Okuyanlar: |
| afyonlumuzaffer03, Akın, AZOR, hacimuratt, 43 Ziyaretçi |