| |
(12-18-2020, 10:03 PM)Hunter Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hoş geldin kardan adam emin hakikaten yokluğun hissediliyor değerli yorumlarınla artık tam kadro burdasınız Hoşbuldum, çok tşkler KARdeşim..Değerli görüşlerin için sağol, varol..İnşaALLAH en kısa zamanda daha teferruatlı aranızda olmaya çalışacağım..Şimdilik böyle ara ara devam etsede düzelecektir..Saygılar..
(12-18-2020, 09:56 PM)Burak1980 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(12-18-2020, 03:21 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Selamün aleykum, hayırlı Cumalarınız, hayırlı haftasonlarınız olsun, değerli KARdeşlerim...Bugün küçük bir fırsat buldum ve sizleri unutmadığımı göstermek adına bir selam vereyim dedim...Sizleri inanın çok özledim. KAR yağmasınıda özledim..Bu sabah klişeleşmiş yaşantıma ara verip şöyle bir modelleri inceledim..Baktımki aysonuna doğru birtakım hareketlenmeler sözkonusu gibi..Umarım yanılmam, eskisi gibi çok fazla verileri takip edemiyorum malum sebeblerim dolayısıyla...Size şimdilik benim çok sevdiğim ama inandırıcılığı pek fazla olmayan CFS yi yılbaşı için bir modelini paylaşayım dedim...Sevgilerimle değerli arkadaşlarım... EyvALLAH, Burak..Güzel düşüncelerin için çok tşkler..Elimden geldiğince aranızda olmaya çalışacağım..Sevgiler, saygılar..
(12-18-2020, 09:49 PM)Selo70 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [quote pid='6894' dateline='1540443625'] [/quote] Hoşbuldum, Selo70 KARdeşim..Bende sizleri çok özlemiştim..Umarım sizlerle tekrar aranızda olacağım günler yakında diye düşünüyorum..Ara ara sizlerle olmak için fırsat oluşturmaya gayret gösterdiğimi bilmeni isterim..Sevgiler..
Emin abi de geldi kış için artık tüm şartlar oluştu.Özledik abi çok.Şimdi gelsin artık sistemler silsilesi
Hoşgeldiniz Emin bey. Foruma renk ve heyecan katan tahmin ve paylaşımlarınızı özlemiştik.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 27 Ziyaretçi |