Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(12-18-2020, 10:03 PM)Hunter Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hoş geldin kardan adam emin hakikaten yokluğun hissediliyor değerli yorumlarınla artık tam kadro burdasınız

Hoşbuldum, çok tşkler KARdeşim..Değerli görüşlerin için sağol, varol..İnşaALLAH en kısa zamanda daha teferruatlı aranızda olmaya çalışacağım..Şimdilik böyle ara ara devam etsede düzelecektir..Saygılar.. thumbsup
  Beğenenler:
  • adakar, Hasan_iSTANBUL, Hunter, Snowsedat

(12-18-2020, 09:56 PM)Burak1980 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(12-18-2020, 03:21 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Selamün aleykum, hayırlı Cumalarınız, hayırlı haftasonlarınız olsun, değerli KARdeşlerim...Bugün küçük bir fırsat buldum ve sizleri unutmadığımı göstermek adına bir selam vereyim dedim...Sizleri inanın çok özledim. KAR yağmasınıda özledim..Bu sabah klişeleşmiş yaşantıma ara verip şöyle bir modelleri inceledim..Baktımki aysonuna doğru birtakım hareketlenmeler sözkonusu gibi..Umarım yanılmam, eskisi gibi çok fazla verileri takip edemiyorum malum sebeblerim dolayısıyla...Size şimdilik benim çok sevdiğim ama inandırıcılığı pek fazla olmayan CFS yi yılbaşı için bir modelini paylaşayım dedim...Sevgilerimle değerli arkadaşlarım... eye thumbsup
resim

Hoş geldin Emin abi . Gözümüz yoldaydi . Ha bugun gelecek ha yarin . Seni tekrardan gordugume çok sevindim abi .

EyvALLAH, Burak..Güzel düşüncelerin için çok tşkler..Elimden geldiğince aranızda olmaya çalışacağım..Sevgiler, saygılar.. thumbsup
  Beğenenler:
  • Burak1980, Hasan_iSTANBUL, Snowsedat

Serkan bey aysonu sistemi konusunda istanbul iyi kar alir mi

(12-18-2020, 09:39 PM)Keremburada Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin abi özlettiniz kendizi. Tekrardan hoşgeldiniz. Siz varken buralar şenleniyor.  thumbsup

Çok tşkler, Kerem KARdeşim...Hoşbuldum..Güzel sözlerin için çok tşkler, sağol, varol... thumbsup
  Beğenenler:
  • Burak1980, Hasan_iSTANBUL, Keremburada, Snowsedat

(12-18-2020, 09:44 PM)storm16 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin bey hosgeldiniz ayaginiz ugurlu gelir insallah thumbsup

Hoşbuldum, değerli KARdesim..güzel sözleriniz için çok tşkler..Sevgiler, saygılar... thumbsup
  Beğenenler:
  • Burak1980, Captmehmet, Hasan_iSTANBUL, Snowsedat, Ümittt

(12-18-2020, 09:49 PM)Selo70 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [quote pid='6894' dateline='1540443625']
Emin hocam sen buralarin en renkli simasisin özlettin Hoş geldin

[/quote]

Hoşbuldum, Selo70 KARdeşim..Bende sizleri çok özlemiştim..Umarım sizlerle tekrar aranızda olacağım günler yakında diye düşünüyorum..Ara ara sizlerle olmak için fırsat oluşturmaya gayret gösterdiğimi bilmeni isterim..Sevgiler.. thumbsup
  Beğenenler:

(12-18-2020, 09:52 PM)SNOWSALİH Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin abi hoşgeldin aramıza tekrardan.

Hoşbuldum, Salih KARdeşim...İlgi ve alâkanız için çok tşkler..Mutlu ve huzurlu akşmlr diliyorum..Sevgiler... thumbsup
  Beğenenler:

Emin abi de geldi kış için artık tüm şartlar oluştu.Özledik abi çok.Şimdi gelsin artık sistemler silsilesiSmile
  Beğenenler:
  • Burak1980, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Snowsedat

Hoşgeldiniz Emin bey. Foruma renk ve heyecan katan tahmin ve paylaşımlarınızı özlemiştik.
Smile
  Beğenenler:

Hoşgeldiniz emin bey
  Beğenenler:

Konuyu Okuyanlar:
26 Ziyaretçi