Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

KardanadamEmin kardeş hoşgeldin.İşallah ayağını sürüp gelmişsindir.Valla felaketler müsibetler artık en sağlam adamın bile psikolojisi sarsılmaya başladı.Şöyle boyumuzca kar yağsada sıfırlansak kafaca.Saygılar.

(12-18-2020, 07:40 PM)sennedjemus Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin Hocam hoşgeldin. Allah sağlık sıhhat ve afiyet versin.

Hoşbuldum, değerli KARdeşim, tşkler güzel sözlerin için..ALLAH cümlemize, sağlık, sıhhat ve afiyet versin inşaALLAH..Sevgiler, saygılar.. thumbsup

1Kardanadam 

Emin bey selamlar. Sizden haber almak ayrı bir güzel. Umarım en kısa sürede sorunlarınızı aşar sağlıkla yorumalarınızı karseverlerle paylaşırsınız.
AdakaR

Emin abi özlettiniz kendizi. Tekrardan hoşgeldiniz. Siz varken buralar şenleniyor.  thumbsup
Kar candır, gerisi yalandır.

Emin bey hosgeldiniz ayaginiz ugurlu gelir insallah thumbsup
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Snowsedat

[quote pid='6894' dateline='1540443625']
Emin hocam sen buralarin en renkli simasisin özlettin Hoş geldin
[/quote]
  Beğenenler:
  • Burak1980, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Snowsedat

Emin abi hoşgeldin aramıza tekrardan.
  Beğenenler:
  • Burak1980, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Snowsedat

(12-18-2020, 03:21 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Selamün aleykum, hayırlı Cumalarınız, hayırlı haftasonlarınız olsun, değerli KARdeşlerim...Bugün küçük bir fırsat buldum ve sizleri unutmadığımı göstermek adına bir selam vereyim dedim...Sizleri inanın çok özledim. KAR yağmasınıda özledim..Bu sabah klişeleşmiş yaşantıma ara verip şöyle bir modelleri inceledim..Baktımki aysonuna doğru birtakım hareketlenmeler sözkonusu gibi..Umarım yanılmam, eskisi gibi çok fazla verileri takip edemiyorum malum sebeblerim dolayısıyla...Size şimdilik benim çok sevdiğim ama inandırıcılığı pek fazla olmayan CFS yi yılbaşı için bir modelini paylaşayım dedim...Sevgilerimle değerli arkadaşlarım... eye thumbsup
resim

Hoş geldin Emin abi . Gözümüz yoldaydi . Ha bugun gelecek ha yarin . Seni tekrardan gordugume çok sevindim abi .

Hoş geldin kardan adam emin hakikaten yokluğun hissediliyor değerli yorumlarınla artık tam kadro burdasınız
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Snowsedat

(12-18-2020, 08:53 PM)adakar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin bey selamlar. Sizden haber almak ayrı bir güzel. Umarım en kısa sürede sorunlarınızı aşar sağlıkla yorumalarınızı karseverlerle paylaşırsınız.

Aleykumselam KARdeşim..güzel yorumun ve dileklerin için çok tşkler, saygılar. thumbsup
  Beğenenler:
  • adakar, Hasan_iSTANBUL, Snowsedat

Konuyu Okuyanlar:
27 Ziyaretçi