Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Ya arkadaşlar kıt bilgileri ile kötü yorum yapanlarımı baz alacaksınız yoksa diyagram , sinoptik değerlerini adam gibi okuyanları mı. En ufak şeyden nem kapmak da nedir. Üstelik gelirse gelir ,gelmezse intihar mı edeceksiniz. Nedir bu . Fareli köyün kavalcısının peşine taakılıp gidiyorsunuz. Zaten hayatımız yeteri kadar stresli. Amma mazoist insanlarsınız. Bunalıma girmek için resmen fırsat kolluyorsunuz. Anlayamadığım şey onca veriye,onca bu konuda hepimizden fersah fersah ilerde insanları kaale almıyorsunuz onun yerine iki tane kıytırık bilgisi olanları dinleyip akıntıya kapılıyorsunuz. Bizi kendimizden alıp cehennem azabı çektirecekse gelmesin kardeşim sistem falan. Ayıptır ya biraz aklınızla hareket edin.

Serkan abi detaylı açıklamanı bugün mü yayınlicaksın saat kaç gibi açıklarsın???? 
Bizi dahada heyecanlandıracak haberler istiyoruzzzzzz
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın, hacimurat

mgm bildirim gönderdi. sağanak yağmur fırtına selden sonra soğuklar kar tipi ne varsa yazmışlar, üstüne de cuma günü yeni bir soğuk dalga geliyor demişler. gömülüyoruuuuuuuzzz.

(01-21-2020, 08:54 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu ayın sonu ve Şubatın ilk haftası için şimdi aşağıdaki modelleri veren GFS, çok yakında bu görüntülerin daha güçlüsünü vereceğini düşünüyorum. Çünkü Ocak ın kalan büyük bölümü yüksek basınç etkisinde geçeceğe benziyor. Azor bizim istediğimiz gibi evrilmeyip baskı yemesi bazı parametreleri bozmakda. AO ve NAO da şimdilik bizim arzuladığımız ölçüde olmadığından işimiz biraz beklemeye kalıyor. Şubatın ilk haftasından sonraya tam olarak KIŞ şartlarına girebiliriz. Bana göre ne olacaksa 15 Şubat, 15 Mart arasında olacak. Biz yinede aysonuna değin dikkatle yeni güncellemeleri takipte olacağız. 
resim

resim

resim

resim

TEBRİKLER...

(Son Düzenleme: 02-03-2020, 03:24 PM, Düzenleyen: UzzMaNN.)

(01-22-2020, 01:05 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şimdi de Şubatın ilk haftası sonlarına doğru 7 8 şubat tarihini veriyorum bekleyin diyorum bakalım ne olacak. Tablo bozmazsa bu sefer olacak inşallah. Dikkat edin umut tacirliği yapmıyorum yanlış anlaşılmasın tahminlerim kendimi bağlar sadece. İnanmayan inanmaz gördüklerimi yazarım sadece bu sefer geloo gidooo demiyooom sadece tarih veriyom ao nao yamulmazsa sistem bizimdir inşallah.

Tek kelimeyle ''TEBRİKLER...''

(01-22-2020, 01:29 PM)snowözgür Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-22-2020, 01:05 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şimdi de Şubatın ilk haftası sonlarına doğru 7 8 şubat tarihini veriyorum bekleyin diyorum bakalım ne olacak. Tablo bozmazsa bu sefer olacak inşallah. Dikkat edin umut tacirliği yapmıyorum yanlış anlaşılmasın tahminlerim kendimi bağlar sadece. İnanmayan inanmaz gördüklerimi yazarım sadece bu sefer geloo gidooo demiyooom sadece tarih veriyom ao nao yamulmazsa sistem bizimdir inşallah.

Tarantula bey merhaba; öncelikle sizlerin ve diğer üstatların yapmış olduğu tahmin ve analizlerine saygım var vermiş olduğunuz tahmine 18 gün var bu çok uzun bir süre modeller bile 1-2 gün kala okadar çok saçmalıyor tarihleri öteleyip duruyorki siz 7-8 şubat tarihi veriyorsunuz valla helal olsun bence bizleri bukadar tarih aralığı varken kar yağıcak diye ümitlendirip bel bağlamayın derim beni sakın yanlış anlamayın 17-18 gün var bence tahmin tarihlerini zaman biraz yaklaşınca yapsanız bizlerde burada boşuna ümitlenmemiş oluruz saygılar.

Ski

(01-21-2020, 08:51 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 23 Ocak'ta beklenen sistem 65 derece 10 hpa seviyesinde ki bölgesel rüzgarlardaki düşüş ile kendini belli etmiş.

Ay sonundan itibaren ise daha etkili bir düşüş var.
PV zayıfladığında bölgesel rüzgarlarda zayıflar hatta tersine dönmeye başlar.

Aşağıda Zonal rüzgar hareketleri mevcut.
Ülkemizi etkileyecek olası sistem zonal rüzgarların zayıflamaya başladığı tarih ile paralel görünüyor.

Ne kadar etkili bir sistem yakında anlayacağız.

Şuan bilmemiz gereken 30 OCAK - 6 ŞUBAT tarihlerinde bir sistemin ziyarete geleceği.

Bu tarihler sistemin süresini değil olası giriş yapacağı gün aralığını ifade etmektedir.

resim

resim

TEBRİKLER...

Hadi inş.ellerinize sağlık.yakınen takıb ediyoruz
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin

İlk önce sular seller kar cumadan itibaren kutup soğuklar cuma gecesinden itibaren deklerin başlamasını bekliyorum cumartesi sabahınıda bulabilir ..daha ne sayayım  sistemin içinde yok yok ama bu saat itibari ile veriler ışığında akşama dahada artabilir yada düşebilir bu zayıf bir ihtimal ama 850 MB sıcaklığı -10 altında daha ne olsun

resim

Şükür ki uzun süre sonra doğum günümde kar yağışı görebileceğim. Umarım beklentilerimizin üstünde olur bu yağış.
Kar candır, gerisi yalandır.

Konuyu Okuyanlar:
mehmet karsever, 18 Ziyaretçi