Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

AYRINTILI BİR KAÇ GÜNLÜK HAVA TAHMİNİM

Merhaba arkadaşlar.Bu analizim sadece istanbul için geçerli evet analizim doğrultusunda pazar günü cumartesiye göre daha iyi göresel kar  izleyeceğiz ve Pazartesi çok fırtına var yer yer 90 100 km  civarında olacak etkisini gece saatlerinden itibaren azaltarak  bitirecek ve yağış olarak yoğun yağmurlu salı yer yer parcalı bulutlu aralıklı yağmurlu yeni yağışlı yeni bir soğuk atak gelişi salı geceden itibaren geliyor lakin sıcaklık pek düşmüyor hava kar sınırlarında kalmakta atmosfer okadar değişikki modeller 2 gün kala değişebiliyor şimdilik durum bu şekilde gelişmeler olursa bilgilendirme yapacağım.İnşAllah yanılırımda yoğun kar alırız ama şimdilik havanın nabzı bu arkadaşlar.???
(12-28-2019, 11:44 AM)OfluMevlüt Adlı Kullanıcıdan Alıntı: AYRINTILI BİR KAÇ GÜNLÜK HAVA TAHMİNİM

Merhaba arkadaşlar.Bu analizim sadece istanbul için geçerli evet analizim doğrultusunda pazar günü cumartesiye göre daha iyi göresel kar  izleyeceğiz ve Pazartesi çok fırtına var yer yer 90 100 km  civarında olacak etkisini gece saatlerinden itibaren azaltarak  bitirecek ve yağış olarak yoğun yağmurlu salı yer yer parcalı bulutlu aralıklı yağmurlu yeni yağışlı yeni bir soğuk atak gelişi salı geceden itibaren geliyor lakin sıcaklık pek düşmüyor hava kar sınırlarında kalmakta atmosfer okadar değişikki modeller 2 gün kala değişebiliyor şimdilik durum bu şekilde gelişmeler olursa bilgilendirme yapacağım.İnşAllah yanılırımda yoğun kar alırız ama şimdilik havanın nabzı bu arkadaşlar.
  Beğenenler:
  • AZOR, Burak1980, KardanadamEmin, Ömer18, sahinok, Snowsedat, Xooner

(12-26-2019, 04:45 PM)ThunderSnow Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(12-26-2019, 02:22 PM)themuslim Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hersene çuvallıyor GFS. Ona inanıp kar tahmini yapılmaz

Zaten sadece modele bakıp hava tahmini yapılmaz.

(12-28-2019, 11:44 AM)OfluMevlüt Adlı Kullanıcıdan Alıntı: AYRINTILI BİR KAÇ GÜNLÜK HAVA TAHMİNİM

Merhaba arkadaşlar.Bu analizim sadece istanbul için geçerli evet analizim doğrultusunda pazar günü cumartesiye göre daha iyi göresel kar  izleyeceğiz ve Pazartesi çok fırtına var yer yer 90 100 km  civarında olacak etkisini gece saatlerinden itibaren azaltarak  bitirecek ve yağış olarak yoğun yağmurlu salı yer yer parcalı bulutlu aralıklı yağmurlu yeni yağışlı yeni bir soğuk atak gelişi salı geceden itibaren geliyor lakin sıcaklık pek düşmüyor hava kar sınırlarında kalmakta atmosfer okadar değişikki modeller 2 gün kala değişebiliyor şimdilik durum bu şekilde gelişmeler olursa bilgilendirme yapacağım.İnşAllah yanılırımda yoğun kar alırız ama şimdilik havanın nabzı bu arkadaşlar.???

Neye dayanarak yaptınız bu tahmini görsel bir veri falan sunsanız keşke.

Dün akşam Aydos etekleri beyaza bürünmüş bakalım bu sistem bize ne sürprizler yapacak.  
resim

Süleymando kardeşim görsel bir veri sunmamamın sebebi ise pek gerek duymadım kendim modellere bakarak tahminde bulundum
  Beğenenler:
  • ersel candan

Beklediğimiz Ocak 10 undan sonraki sistem için hafiften emareler gelmeye başladı...ama vade gelene değin yine birçok aşamadan geçecektir, işimiz neki, bekleyip göreceğiz... Dash Spiteful Smile thumbsup      https://modeles7.meteociel.fr/modeles/ge...-0-384.png

Emin bey geri dönmenize sevindim gerçekten dün gece istanbulun dört bir yanından güzel görüntüler geldi devamınıda bekliyoruz
  Beğenenler:
  • Burak1980, KardanadamEmin, sahinok, suleymando

(12-28-2019, 11:18 AM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İstanbul, Çatalca'dan görüntüler....akşam yada gece başka sürprizler olurmu? ( il geneline yayılırmı? soğuma biraz daha artıp, karayelli sert bir rüzgarla olur... thumbsup ) Yaklaşık bir aydır bu sisteme odaklanmıştık, bugünlere kadar birçok badirelerden geçen sistemimiz, kimilerimizi tatmin eder, yada etmez ama bu senenin geç kalmış ilk sistemi olarak hayırlı olsun...( şimdi bu sistem içinde olumsuz düşünenler olacaktır, kaale almayın, olduğu kadarıyla tadını çıkarmaya çalışın... Smile thumbsup ) İstanbul, için KAR'ın yağma tahminlerini yapmak bu kadarda oynak, dansözlere taş çıkaran modellerle ne kadar zor birşey olduğuna sanırım birçoklarınız bizzat şahit oldunuz...Anlıyacağınız, KAR yok, beklemiyorum demek, ancak bu kadar boş ve kolay yoldurki bunu hemen hemen bu işten hiç anlamıyanlar dahi bu tahmini yapabilirler.kısacası KAR yok demek, KAR gelmesi için canhıraş uğraşıp iğne ile kuyu kazarak, KAR ın yağabilme tahminlerini yapmaya çalışan insanlara karşı sadece haksızlık etmek ve yapılan tahminleri, bu yolda verilen emekleri, eforu sabote ederek, egoları tatmin ederek, kendilerini, bakın ben nasıl bildim, yağmayacak demedimmi diyerek kendilerine klaslık, üstünlük, ben bildimcilik kisveleriyle adından söz ettirme çabalarıdır.....Biz bu şekilde baltalanmaya, yıllardır diğer malum sitede defalarca maruz kalmışızdır, Serkan KARdeşimle, beni oralarda az sabote etmediler, alay ettiler, küfür seviyesinde saldırılara birçok kez maruz kalmıştık, oysa bu hobimizden kimsenin maddi bir çıkarı olmadı, sadece ve sadece bir tek hedefimiz vardı, oda İstanbul gibi büyük metropolde, iğneyle kuyular kazarak, bu şehre KAR ın yağabilme tahminlerini yapmakdı....KAR, MAR yok, gelmez, yağmayacak, umut tacirliği yapılmasın vb...kolaylık, basitlik içeren cümleler kurmak bu yoldaki en kısa ve emek içermeyen tahminlerdir. Hayırlı haftasonları... thumbsup      https://scontent.fada1-4.fna.fbcdn.net/v...e=5EA60CF9

Emin bey size ve Serkan beye kim ne derse desin bosverin sizlere sonsuz guvenen seven dostlariniza bakin onlarin isi sizleri haksiz yere olumsuz elestirip moralleri bozmak bunuda basaramiyorlar
unutmayinki Sinek kucuk ama mide bulandirir sozu var burdaki sineklerde onlar vizildar gecip giderler

Yarın (pazar) bu saatlarde İstanbul için sürprizler olabilir, modeller tam mutabık görünmesede böyle bir olasılık görüyorum...Kaynak..( Tecrübe).. Dash Spiteful thumbsup     http://modeles.meteociel.fr/modeles/gfs/...1-24.png?6

Eminbey bu duruma katılıyorum sürprizlere açık

Serkan beyde pazar gunu icin istanbulun bazi yerlerinde anadolu yakasi agirlikli kky ve kar yagislari gorulebilir diye insallah olur Gebzede biraz nasiplense iyi olur

Konuyu Okuyanlar:
7 Ziyaretçi