| |
AYRINTILI BİR KAÇ GÜNLÜK HAVA TAHMİNİM
Merhaba arkadaşlar.Bu analizim sadece istanbul için geçerli evet analizim doğrultusunda pazar günü cumartesiye göre daha iyi göresel kar izleyeceğiz ve Pazartesi çok fırtına var yer yer 90 100 km civarında olacak etkisini gece saatlerinden itibaren azaltarak bitirecek ve yağış olarak yoğun yağmurlu salı yer yer parcalı bulutlu aralıklı yağmurlu yeni yağışlı yeni bir soğuk atak gelişi salı geceden itibaren geliyor lakin sıcaklık pek düşmüyor hava kar sınırlarında kalmakta atmosfer okadar değişikki modeller 2 gün kala değişebiliyor şimdilik durum bu şekilde gelişmeler olursa bilgilendirme yapacağım.İnşAllah yanılırımda yoğun kar alırız ama şimdilik havanın nabzı bu arkadaşlar.??? (12-28-2019, 11:44 AM)OfluMevlüt Adlı Kullanıcıdan Alıntı: AYRINTILI BİR KAÇ GÜNLÜK HAVA TAHMİNİM
(12-26-2019, 04:45 PM)ThunderSnow Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(12-26-2019, 02:22 PM)themuslim Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hersene çuvallıyor GFS. Ona inanıp kar tahmini yapılmaz (12-28-2019, 11:44 AM)OfluMevlüt Adlı Kullanıcıdan Alıntı: AYRINTILI BİR KAÇ GÜNLÜK HAVA TAHMİNİM Neye dayanarak yaptınız bu tahmini görsel bir veri falan sunsanız keşke.
Dün akşam Aydos etekleri beyaza bürünmüş bakalım bu sistem bize ne sürprizler yapacak.
Beğenenler:
• adakar, Burak1980,
Süleymando kardeşim görsel bir veri sunmamamın sebebi ise pek gerek duymadım kendim modellere bakarak tahminde bulundum
Beklediğimiz Ocak 10 undan sonraki sistem için hafiften emareler gelmeye başladı...ama vade gelene değin yine birçok aşamadan geçecektir, işimiz neki, bekleyip göreceğiz...
Emin bey geri dönmenize sevindim gerçekten dün gece istanbulun dört bir yanından güzel görüntüler geldi devamınıda bekliyoruz
(12-28-2019, 11:18 AM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İstanbul, Çatalca'dan görüntüler....akşam yada gece başka sürprizler olurmu? ( il geneline yayılırmı? soğuma biraz daha artıp, karayelli sert bir rüzgarla olur... Emin bey size ve Serkan beye kim ne derse desin bosverin sizlere sonsuz guvenen seven dostlariniza bakin onlarin isi sizleri haksiz yere olumsuz elestirip moralleri bozmak bunuda basaramiyorlar unutmayinki Sinek kucuk ama mide bulandirir sozu var burdaki sineklerde onlar vizildar gecip giderler
Beğenenler:
• Altıgen Buz Kristali, Burak1980, Captmehmet, Emreitsa, gececi, KardanadamEmin, Keremburada, kral, OfluMevlüt, Reis, sahinok, snowserkan
Yarın (pazar) bu saatlarde İstanbul için sürprizler olabilir, modeller tam mutabık görünmesede böyle bir olasılık görüyorum...Kaynak..( Tecrübe)..
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Captmehmet, Cino, Emreitsa, gececi, hacimurat, Keremburada, kral, mehmet karsever, OfluMevlüt, Poyraz, sahinok, snow41, Snowsedat, snowserkan, Xooner
Serkan beyde pazar gunu icin istanbulun bazi yerlerinde anadolu yakasi agirlikli kky ve kar yagislari gorulebilir diye insallah olur Gebzede biraz nasiplense iyi olur
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 7 Ziyaretçi |