Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Şimdi istanbul için yarından itibaren ayın 2-3 ne kadar ne yaşıyacağız üstatlarım??

Bayrampasa iri taneli yogun kar yagisli yagisiin cogunlugu kar.
  Beğenenler:
  • adakar, Cino, snow41, Snowsedat, snowserkan

Gördüm gördüm ilk kar tanesini gördüm  Laie Kar ile karışık yağmur
  Beğenenler:
  • Ömer18, sahinok, Snowsedat, snowserkan

Gaziosmanpaşada iri taneli kar yağışı başladı arkadaşlar bereketli olur inşallah. Tahminleri yapan başta serkan kardeşe ve diğer bütün kardeşlere tebrikler saygılar sevgiler
  Beğenenler:
  • Cino, hacimurat, Ömer18, sahinok, Snowsedat, snowserkan

Sicaklik 1 dereceye kadar dustu.
  Beğenenler:
  • adakar, sahinok, Snowsedat, snowserkan

Slm serkan hocam gelicek sistem için güzel gelişmeler varmı ?

(Son Düzenleme: 12-28-2019, 11:31 AM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

İstanbul, Çatalca'dan görüntüler....akşam yada gece başka sürprizler olurmu? ( il geneline yayılırmı? soğuma biraz daha artıp, karayelli sert bir rüzgarla olur... thumbsup ) Yaklaşık bir aydır bu sisteme odaklanmıştık, bugünlere kadar birçok badirelerden geçen sistemimiz, kimilerimizi tatmin eder, yada etmez ama bu senenin geç kalmış ilk sistemi olarak hayırlı olsun...( şimdi bu sistem içinde olumsuz düşünenler olacaktır, kaale almayın, olduğu kadarıyla tadını çıkarmaya çalışın... Smile thumbsup ) İstanbul, için KAR'ın yağma tahminlerini yapmak bu kadarda oynak, dansözlere taş çıkaran modellerle ne kadar zor birşey olduğuna sanırım birçoklarınız bizzat şahit oldunuz...Anlıyacağınız, KAR yok, beklemiyorum demek, ancak bu kadar boş ve kolay yoldurki bunu hemen hemen bu işten hiç anlamıyanlar dahi bu tahmini yapabilirler.kısacası KAR yok demek, KAR gelmesi için canhıraş uğraşıp iğne ile kuyu kazarak, KAR ın yağabilme tahminlerini yapmaya çalışan insanlara karşı sadece haksızlık etmek ve yapılan tahminleri, bu yolda verilen emekleri, eforu sabote ederek, egoları tatmin ederek, kendilerini, bakın ben nasıl bildim, yağmayacak demedimmi diyerek kendilerine klaslık, üstünlük, ben bildimcilik kisveleriyle adından söz ettirme çabalarıdır.....Biz bu şekilde baltalanmaya, yıllardır diğer malum sitede defalarca maruz kalmışızdır, Serkan KARdeşimle, beni oralarda az sabote etmediler, alay ettiler, küfür seviyesinde saldırılara birçok kez maruz kalmıştık, oysa bu hobimizden kimsenin maddi bir çıkarı olmadı, sadece ve sadece bir tek hedefimiz vardı, oda İstanbul gibi büyük metropolde, iğneyle kuyular kazarak, bu şehre KAR ın yağabilme tahminlerini yapmakdı....KAR, MAR yok, gelmez, yağmayacak, umut tacirliği yapılmasın vb...kolaylık, basitlik içeren cümleler kurmak bu yoldaki en kısa ve emek içermeyen tahminlerdir. Hayırlı haftasonları... thumbsup      https://scontent.fada1-4.fna.fbcdn.net/v...e=5EA60CF9

resim
  Beğenenler:
  • Burak1980, Ömer18, Poyraz, sahinok, Snowsedat

(Son Düzenleme: 12-28-2019, 11:26 AM, Düzenleyen: Altıgen Buz Kristali.)

Maşallah Emin Bey, yine dolu dolu ders niteliğinde döktürmüşsünüz.Söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum.
  Beğenenler:
  • Burak1980, KardanadamEmin, kral, Poyraz, sahinok, Snowsedat

resim

Konuyu Okuyanlar:
Əspəranza34, 83 Ziyaretçi