| |
(12-12-2019, 09:21 PM)murat37 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan abi kendinden baya emin gördüm seni. İlk defa bu kadar kararlısın gibi de diyebilirim.? Ne dersin Müspet bir yağış alacak gibiyiz o halde ? Murat kardeşim ben bu tarihi çok önceden verdim. O günden bu güne geçen süre zarfında işlediğim veriler beni yine aynı tarih ve tahmine zorluyor. Kuzeyden çok kuvvetli ve uzun soluklu salınım silsilesi bekliyorum. Her şeyin en doğrusunu şüphesiz ALLAH biliyor.
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, AZOR, Bir Dost, Burak1980, Captmehmet, Cino,
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, Altıgen Buz Kristali, AZOR, Burak1980, Captmehmet, Cino,
Ocak 14-16 arası Ankara'ya görev çıktı bugün. İstanbul aktarma uçakla gidip döneceğim. İnşallah kökten tüm uçuşlar iptal olur
Görev ertelenir. Kartopunu da bizim yaylalarda oynarım artık
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Captmehmet, Cino, greenmile, Hasan_iSTANBUL, kral, Mustafa Torun 0834, Poyraz, RECEP_3434, snow41
(12-12-2019, 10:55 PM)suleymando Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(12-12-2019, 10:13 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ecmf akşam güncellemesi Dostum işaretleme yapamadım lakin sağ alt Arabistan, Mısır. Hemen üstlerindeki yeşil sarı yer Türkiye
(12-12-2019, 11:37 PM)greenmile Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Greenmile, tahminlerde kesinlik olmaz, neyin kesin olacağını sadece mevsimlerin sahibi YÜCELER YÜCESİ ALLAH bilir. Bizimkisi sadece tahmindir, saygılar.(12-12-2019, 11:21 PM)IKardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: CFS'den YILBAŞI SÜRPRİZİ....Emin abi geliyor mu kesin mi
Şu CFS'nin verdiği sistemlerden biri dahi gelse karnımız doyacak da du bakalım
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| aoy, 39 Ziyaretçi |

Görev ertelenir. Kartopunu da bizim yaylalarda oynarım artık