| |
Son değerlendirmelere göre AO negatifden nötre terfi etmiş, NAO, hafif pozitifden nötre terfi etmiş, MJO deseni 8. fazdaki buda bize göre incelenmesi gereken bir durum, PNA değerleri şartlara ayak uyduruyorsa gidişatta sıkıntı yok demektir. Sıra sistemleri henüz birtürlü görememiş GFS ve ECMWF'nin ilerleyen güncellemelerindeki tutumu takibe kalıyorki...Azorun ( yüksek basınç) yükselmesindeki konumlaması ne hal alacak onu beklemek ve diyagramlardaki son ritmik hareketlerin pozitif ilerleme kaydetmesi işe son noktayı koyarki, buralar Beylerbeyi Panayırına dönsün...Biraz daha sabredin, yılbaşınada sürpriz çıkabilir gibi görünüyor...
ISTANBULUN DOĞASINA AYKIRI KASIM ARALIKTA KAR BEKLEMEK ISTDA KIŞLAR ARALIK SONRALARI BAŞLAR. YAŞIM 60 DAYANDI GÖRDÜKLERIM VE YAŞADIKLARIMA GÖRE EN FAZA 2 KIŞ ILIK GECER 3 . ASLA ONUN ICIN BEKLEYIN GÖRÜN SERT GECEN KIŞLARDA OCAK AYININ BAŞINDA MUTLAKA KUVVETLI BIR SISTEM ALIR. SEKAN BEYIN DEDIKLERINI CIDDIYE ALIN 10 GÜN SONRA BAŞLAR TV BASIN IST KAR GELIYOR DIYE BAK BURAYA YAZIYORUM VARMISIN BENLE IDDİAYA HADI SAĞLICAKLA KALIN KARSEVER ARKADAŞLAR...
Beğenenler:
• 3uZgibi, AZOR, Captmehmet, hacimurat, kartutgunu, Poyraz, snow41, snowserkan, volkan34tr, Yasar34
Özgür kardeşim,
Maalesef 22 yıl önceki mor'larla heyecanlanıyoruz.. 22 yıl sonra, aynı deseni görmek dileğiyle..
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Captmehmet, Cino,
(12-12-2019, 07:32 PM)selenga Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Özgür kardeşim, Bizim bu forumda olmamızin bir nedenide kar a olan tutkumuz bu tutku olduğu sürece hayyallerimiz umutlarımizda hep olacak İnsallah o sene bu sene olur.
(12-12-2019, 07:32 PM)selenga Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Özgür kardeşim, Maalesef mi? Beklediğim salınımın neye benzediğini göstermek için paylaştım. Hemen heyecan yapma bakalım öyle. İstersen çok daha yakın tarihli morlukları da paylaşabilirim.
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, Altıgen Buz Kristali, Burak1980, Cino,
SnowSerkan,
Ben heyecan yapmıyorum.. Ben 22 yıl önceki desenin, bugün de oluşmasını diliyorum.. Heyecanlananlar, bu desen henüz gerçekleşmeden sevinenler.. Ki bu da normal; umut fakirin ekmeği.. Fırçalar gibi bir tarz hissettim yazında.. Umarım yanılıyorumdur.
Serkan abi kendinden baya emin gördüm seni. İlk defa bu kadar kararlısın gibi de diyebilirim.? Ne dersin Müspet bir yağış alacak gibiyiz o halde ?
(12-12-2019, 09:20 PM)selenga Adlı Kullanıcıdan Alıntı: SnowSerkan, Sen benim hakkımdaki düşüncelerin ile yanılıyorsunda ben hiç yanılmıyorum. Art niyetli insanlar bu foruma gelmesinler. Bu saatten sonra böyle şeylerle uğraşamayız.
Beğenenler:
• Altıgen Buz Kristali, AZOR, Burak1980, Captmehmet, hacimurat, Hunter, Kaan, KardanadamEmin, kral, Reis, sahinok, volkan34tr |
| Konuyu Okuyanlar: |
| aoy, AZOR, Poyrazkarayel, snowserkan, 48 Ziyaretçi |