| |
İnşallah Emin abi. İyice pisikopat oldum öyle bir kar yağsın ki kaos olsun istiyorum artık
(12-11-2019, 05:48 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eeee bosuna Kardanadam demiyoruz Emin bey herzaman umutlu herzaman sistemlerden onceden haberdar eden degerli bir arkadasimiz herkesin umudunun bittigi yerde Emin bey olsun Serkan bey olsun umutlari yesertiyor guzel haberler veriyorlar Ahmet bey, değerli görüşlerin için tekrar teşekkür ederim, sende buranın daima aktif bir umudusun, bilmelisin...
Merhabalar.
Başta Serkan Bey, Emin abi ve Sayın tarantula, ya selam olsun ve tüm kardeşlerime de selamlar. Yb belasını ay sonuna doğru etkisini kaybetmesiyle ilk ciddi atağın 25 - 26 Aralık gibi kırım civarından olacağını düşünüyorum. Bu ilk atağın İstanbul da kar yapabileceği ve hatta burun kıvıracağımız şekilde ince bir örtü sunacağını öngörüyorum yaptığım incelemede. 2.Atak ise başta Serkan Bey'in de bahsettiği Ocak ilk hafta bitiminde etkisini gösterecek bir sibirya termiği.. Ben Vortexin büyük parçasının Avrupa ya yerleşecek kuvvetli yb ile bize ineceğini söyleyebilirim. Tahminimce 5-6 gün sonra modellere yansıyacaktır. Saygılarımla.
Beğenenler:
• 3uZgibi, Captmehmet, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Poyraz, sahinok, snow41, Snowsedat, Xooner
Bende tesekkur ederim Emin bey ama Serkan bey olsun Siz olun sizler kadar uzun vadede tahmin yapamiyorum sizler sayesinde ogreniyorum yoksa yaklasik 35 senedir nerdeyse hava durumuna karsi ilgim var Rahmetli Ali Esin zamanindan beri yani kisaca KIŞ + KARDANADAM = EMİN BEY
Beğenenler:
• Burak1980, Captmehmet, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Poyraz, sahinok, SİNAN, Snowsedat, snowserkan
Merhabalar.
Başta Serkan Bey, Emin abi ve Sayın tarantula, ya selam olsun ve tüm kardeşlerime de selamlar. Yb belasını ay sonuna doğru etkisini kaybetmesiyle ilk ciddi atağın 25 - 26 Aralık gibi kırım civarından olacağını düşünüyorum. Bu ilk atağın İstanbul da kar yapabileceği ve hatta burun kıvıracağımız şekilde ince bir örtü sunacağını öngörüyorum yaptığım incelemede. 2.Atak ise başta Serkan Bey'in de bahsettiği Ocak ilk hafta bitiminde etkisini gösterecek bir sibirya termiği.. Ben Vortexin büyük parçasının Avrupa ya yerleşecek kuvvetli yb ile bize ineceğini söyleyebilirim. Tahminimce 5-6 gün sonra modellere yansıyacaktır. Saygılarımla.
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, AZOR, bokers36, Cemal reşit,
(12-11-2019, 06:27 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bende tesekkur ederim Emin bey ama Serkan bey olsun Siz olun sizler kadar uzun vadede tahmin yapamiyorum sizler sayesinde ogreniyorum yoksa yaklasik 35 senedir nerdeyse hava durumuna karsi ilgim var Rahmetli Ali Esin zamanindan beri yani kisaca KIŞ + KARDANADAM = EMİN BEY
(12-11-2019, 06:33 PM)Erso GkdL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar. Ooooo Ersincim, yine sahnelere dönmüşsün, hoşgeldin, sefalar getirdin, değerli KARdeşim..Tahminlerin yine gümbür gümbür....
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| AZOR, Əspəranza34, pcz2013, snow41, 32 Ziyaretçi |