Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Yeni Yılınız Kutlu Olsun. Sağlık, Huzur, Mutluluk ve Bol Kazanç Getirsin.

Ben tipili kardan ayanayim.
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin

Değerli arkadaşlar nasıl ki modeller bir güncellemede kötü gelince ona takılıp bütünüyle pes etmiyorsak bir iki model iyi gelince de fazla abartmayalım çünkü böyle duygusal davranınca BİLİMSEL TAHMİN'den çıkıyor iş. Saygılar...

Şu anda bir miktar daha doğulu bu bizim için iyi.

Ama keşke diyorum şu Tepki alçağı daha güneyde oluşup biraz daha doğulu hareket etseydi.

resim

(01-01-2019, 12:53 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şu anda bir miktar daha doğulu bu bizim için iyi.

Ama keşke diyorum şu Tepki alçağı daha güneyde oluşup biraz daha doğulu hareket etseydi.

resim

söylediğiniz şekilde olma şansı yok mu bu saatten sonra?

(01-01-2019, 12:53 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şu anda bir miktar daha doğulu bu bizim için iyi.

resim

Bakan göz, gören göz. Smile Ben de bakıyordum, önceki güncelleme ile kıyaslıyordum. Fotokopi gibi çıktı yazacaktım az kalsın. Smile

(Son Düzenleme: 01-01-2019, 01:00 AM, Düzenleyen: snowserkan.)

(01-01-2019, 12:55 AM)scream Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

resim

söylediğiniz şekilde olma şansı yok mu bu saatten sonra?

Artık yok.

Öyle anormal bir şekilde yon değiştirirse sac baş yoldurur bu saatten sonra. En iyisi her güncellemede yavaşça da olsa zonguldak tarafından çıkması bizim için çok iyi olur.

resim

resim

resim

Ayın 4 ünde soğuk hava sabah saatlerinde Marmara'ya giriş yapıyor gidişat güzel..

(01-01-2019, 12:57 AM)SnowNow! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

resim

Bakan göz, gören göz. Smile Ben de bakıyordum, önceki güncelleme ile kıyaslıyordum. Fotokopi gibi çıktı yazacaktım az kalsın. Smile

Estağfurullah

Doğuladıkça soğuklar artar.
  Beğenenler:
  • Ömer18

Konuyu Okuyanlar:
AZOR, Poyrazkarayel, 42 Ziyaretçi