| |
(12-30-2018, 05:09 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(12-30-2018, 05:03 PM)Snowevren Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kovuluyorlar ya bayılıyorum. iyiydi
(12-30-2018, 08:06 PM)Serhat Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Turker34. Wow cu. Bu konsmalari animsadim... Bu konuda size katılamayacağım, bu fikiri daha öncede belirtti forumda kendisi. Yorumdan anladığım kadarıyla bir tespit yapmış. Bu konuda fikrim olmadığı için yorum yapamıyorum, Serkan abiye sormak gerekiyor. Gerçektende yer yüzü sıcaklıklarını sadece 850hpa haritasina bakarak yapabilir miyiz? Yoksa Turker34 nickli üyemiz yanlış mı yorumluyor. Bilgi : Üyemizin profil analizi yapıldı, diğer mesajlarında olumsuz herhangi bir troll mesaj yer almıyor. SUDAN ADAM
Kara gömüleceğiz yazmayan, aklı başında bir şekilde görüşlerini aktaran, modellerden olsa da kendi tahminini yapan ama bu tahminde gördüğü ve tamamen gerçek olan ısınma emarelerini belirten herkes wow’cu değil mi?
(12-30-2018, 08:17 PM)Soğukcephe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kara gömüleceğiz yazmayan, aklı başında bir şekilde görüşlerini aktaran, modellerden olsa da kendi tahminini yapan ama bu tahminde gördüğü ve tamamen gerçek olan ısınma emarelerini belirten herkes wow’cu değil mi? Tabiki değil. Gördüğünü anlaşılır şekilde yorumlayan herkese teşekkür ederiz. Katılımlarınız bizim için önemli ve değerlidir.
Merhaba bile demeden Turker34'ü savunmanız enteresan. Burası wow değil, bir bakılır zaten. Sadece muhalif diye kimse tekmelenmez.
Konuya dönelim lütfen.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 1 Ziyaretçi |