Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(12-28-2018, 07:24 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kocaeli, Sakarya, B.Karadeniz , Ankara, Konya, Sivas HAZIRMISIN?

(12-28-2018, 07:32 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dahada güzelleşecek.

Bu görüntüde İstanbul 30-35 cm. Kocaeli- Sakarya 35-45 cm kar birimi görür.

Serkan bey istanbulun yanibasi gebze olarak haziriz bekliyoruz son paylasimlariniz super guzel ellerinize emeklerinize saglik inanin cok mutlu oldum bir karsever olarak hani kucuk bir cocugun eline en sevdigi oyuncagini verdiginizde nasi sevinir ayni o durumdayim sizden bu sozleri duymayi bekliyordum cooook tesekkurler artik mgmde su yagmur ikonlarini kar yapsin oda gorsun bu gercegi ayin 4 une kadar yagmur koymus Serkan bey size birsey sormak istiyorum bahsettiginiz sistemin giris tarihi tam netmi ayin 5 imi ??? bu konudada bir aciklama yapabilirmisiniz belkide yaptiniz gormemis olabilirim tekrar tesekkurler
  Beğenenler:
  • snowserkan

(12-28-2018, 07:32 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dahada güzelleşecek.

Bu görüntüde İstanbul 30-35 cm.  Kocaeli- Sakarya 35-45 cm kar birimi görür.

Serkan abi 1 2 metrelere alistik.
  Beğenenler:
  • snowserkan

(Son Düzenleme: 12-28-2018, 08:45 PM, Düzenleyen: snowsnow.)

Serkan abi Balıkesir nasıl olur Balıkesir Bursa ?? kısaca Bursa Mustafa Kemalpaşa Susurluk Balıkesir hattı Big Grin tahminen nasıl olur kar kalınlığı
  Beğenenler:
  • snowserkan

6 Ocak sistemindeki gibi blokaj ihtimali yok mu? Sistemin süresi çok kısa oluyor bu şekilde, blokaj olsa da kara doysak.
  Beğenenler:
  • snowserkan

(12-28-2018, 07:27 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bursa, Balıkesir Sende hazırmısın?

az önce mesaj yazdım bu konuyla ilgi ama 1 saat önce siz yazmışsınız . hani kalbin temizmiş derler bazı insanlar öyle bir durum olmuş Big Grin Big Grin

biz hevesle merakla bekliyoruz özellikle Bursa Mustafa Kemalpaşa Susurluk Balıkesir hattı
  Beğenenler:
  • snowserkan

1Kardanadam 

Sakaryada hazir serkan bey bekliyoruzSmile
  Beğenenler:
  • adakar, snowserkan

(12-28-2018, 08:48 PM)Snowlove Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 6 Ocak sistemindeki gibi blokaj ihtimali yok mu? Sistemin süresi çok kısa oluyor bu şekilde, blokaj olsa da kara doysak.

resim

Aha da verdi Paralel blokajı harika gidiyor Big Grin
  Beğenenler:
  • snowserkan

resim
  Beğenenler:
  • snow41, Snowsedat, snowserkan

GFS AKŞAM GÜNCELLEMESİ PARALEL
EVET BLOKAJ VERDİ
resim

Serkan bey son güncellemeye göre kar yağışı ayın 3 undemi başlıyor bununla ilgilide bilgi verirseniz sevinirim

Konuyu Okuyanlar:
kral, snow41, 51 Ziyaretçi