Cvp: RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Snowstorm41 - 02-19-2025
(02-19-2025, 10:33 AM)nosnownoparty Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 
HERKESE KUZEY MARMARADAN SELAMLAR 
Neresi burası kuzey marmara da?
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - otisabi - 02-19-2025
Arkadaşlar paylaşım yaparken imkan varsa foto ve tam mevki yazar mısınız merak ediyorum
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - kral - 02-19-2025
Arkadaşlar paniğe gerek yok bugüne yağış vermeyen çöp gfs bugünü dahi tutturamadı bu modellerin 21 22 23ündeki yağışı tutturmaları beklenir mi elbet beklenmez bakın kadıköy sahilde dahi 15 cm olacağınj söylüyorum bugün de 5 cm örtü dedim beğeni bile atmadınız yahu ama oluyor mu oldu bile bazı yerlerde he yayılım devam edecek akşamı geceyi bekleyelim bu sistem basit bi sistem değil
Cvp: RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - kuzey1352 - 02-19-2025
(02-19-2025, 10:10 AM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (02-19-2025, 10:03 AM)Trakia Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bir gol show oluyor bir sistem gitti Karadeniz sistemine döndü deniliyor.
Maltepe'de örtü olmayacak diyorlar.Ben anlamadım ve kafam karıştı bu son sayfayı okuyunca.
@snowserkan Serkan Hocam bizi aydınlatır mısınız?
@metzelder Bey'in söyledikleriyle sitedeki beklenti 180 derece farklı. Bu kadar tahminci nerdeyse yaklaşık 20 gündür fazlasıyla bilgilendirmeler yapıp herşey yolunda,gayet güzel bir sistem yakaladık diyorsa ve birisi çıkıp olumsuz bir kelam ettiğinde kafalar hemen dönüyorsa pes doğrusu derim,bütün gayret ve emeklerimiz bir kalemde çöpe atılıyor demektir..Bizler burda boşa kürek çekiyoruz demektir Sitenin sinerjisini ve enerjisini düşürüyorlar.Madem bu kadar iyi biliyorlar hemen yorumladılar şuan ki çıktıya göre o zaman niye sizleri takip ediyorlar.Kendi bildiklerini kendilerine saklamalı bazen insanlar.
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - alperr - 02-19-2025

Anlık kağıthane
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - sennedjemus - 02-19-2025
son güne kadar tek bir tahmin yazmaz. son gün gelip moral bozarlar.
ben kaç gündür saat sayıyorum.
Sahlepim hazır ve perdeleri açtım bekliyorum.
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - jacobsss - 02-19-2025
Eyüp lapa lapa yağıyor şu anda
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - otisabi - 02-19-2025
Maşallah ne güzel yağıyor rahmet
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Emreitsa - 02-19-2025
???
Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - brkkrrsln - 02-19-2025
Ataşehirde rüzgar başladı mis gibi hava var geliyor
|