| |
İskandinavya Fransa hatta ingiltere yanarken biz hep soğuk taraftayız bu enaz 15 gün devam ediyor ve sistemler birbirini kovalıyor O SENE BU SENE
(12-21-2018, 11:54 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(12-21-2018, 11:12 PM)Babazilla Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese selamlar değerli kar severler sessiz sessizde olsa yıllardır forum takip ederim kar tahminleriyle alakalı son üç senedir ki kadar tutarsız modeller ve veriler görmedim ve bu insanın siniri çok kötü bozuyor özellikle geçen kış hepimiz perişan olduk umut ederim ki zincirleri Allah ın izniyle kıracağız ve güzel bir kışın bizi beklediğine inanıyorum. Teşekkür ederim merakla bekliyorum abi
(12-22-2018, 12:36 AM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İskandinavya Fransa hatta ingiltere yanarken biz hep soğuk taraftayız bu enaz 15 gün devam ediyor ve sistemler birbirini kovalıyor O SENE BU SENE Yanlız Azorun atak üzerine atak yapması ve her seferinde ülkemize sistem üzerine sistem indirmesi.
(12-22-2018, 12:53 AM)suleymando Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(12-22-2018, 12:41 AM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: EPS MODELİ ATEŞ ETMEYE DEVAM EDİYOR :@ 850 hpa de değilmi -8.8 bence az beni -12 yada -16 aşağısı kesmez hatta mümkünse - 20 olsa keşke siklonlu ve dekli
stratosferde bu denli ısınma ve peşinden bölünme sonra tekrar ısınma ve yer değiştirme vakası benn ömrüm hayatımda inanın görmedim.
benzer hareketler gördüm ancak bu çok çok farklı ve kuvvetli. Modeller bunun alt seviyelere yansımasını nasıl çözecek çok merak ediyorum. Soğuk çekirdeğin üzerimize itilirken alt seviyelerde YB Alanınında bize doğru genişlemesi fazlaca abartılı. Daha batılı olması gerekiyor. İlginç ve daha önce yaşanmamış bir hareket modellerde nasıl denklemlendiriliyor.
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, AZOR, Erso GkdL, hakancitak, Mustafa Torun 0834,
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| efe90, 16 Ziyaretçi |