| |
(12-20-2018, 10:16 AM)samet1929 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Merhaba(12-20-2018, 09:58 AM)ersel candan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şu anki tablo iyi değil bence, bu top inecek mi aşağı Serkan bey zonal hareket vs ne diyor, Samet beyde yazmış bu durum benim içimde bir süphe uyandıyor Sıcak senaryo, diyagramlar iyi. 25 nden sonra karakış başlıyor merak etmeyin
Çok karıştı ortalık ya
Hep bi belirsizlik, bi kere de şöyle bağıra bağıra gelse !!
bence çok umutlanmadan havada bile göreceğimiz kar kardır olarak bakmak lazım. efsane beklentisine girince hayal kırıklığı da büyük oluyor. ben mesela yılbaşında dünkü gibi bütün gün yağan ama tutmayan bir kar yağışına da varım.
(12-20-2018, 10:21 AM)Dolunay Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(12-20-2018, 10:16 AM)samet1929 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Merhaba(12-20-2018, 09:58 AM)ersel candan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şu anki tablo iyi değil bence, bu top inecek mi aşağı Serkan bey zonal hareket vs ne diyor, Samet beyde yazmış bu durum benim içimde bir süphe uyandıyor Dolunay hanım diyorsa birsey biliyordur çünkü önceki tahminide günler öncesinden söylemiş ve tutmuştu bu kezde ayın 25 inden sonrasını işaret ediyorsa yine bir bildiği vardır ay sonunu Serkan bey Emin bey ve diğer tahminci arkadaşlarda hem fikirler şurda az bir zaman kaldı inşallah dedikleri gibide gelir herkesin emeklerine paylaşımlarına teşekkürler Ayrıca bu sabah Yalova çınarcıkta meydana gelen 4.5 şiddetindeki depremde bayağı salladı İstanbul bursa Tekirdağ ve Kocaeli bayağı hissettik Bu illerde oturanlara geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın
Ecmwf sicak senaryo. Ortalama cok hafif yukselmis ama ecmwf den kaynaklandigini dusunuyorum. Hadi bakalim iyi gidiyor. Eps de fena degil.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| snowserkan, 15 Ziyaretçi |