| |
aralık sonu ya da ocak başı sisteminde istanbul şehir merkezinde 30-40 cm kar oluşturabilecek bir durum var mı?ben bu soruyu sordum ama hiç kimse bir cevap vermedi.Serkan bey bu konudaki düşünceleriniz nelerdir?
(12-19-2018, 07:24 PM)Hunter Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kar yağaşı tekrar hızlandı gibi bu gece böyle sanırım Serkan hocam nerdesiniz Oklüzyon cephe yağışı. Soğuk hava önündeki sıcak havayı yakaladığında oklüzyon yani bir oluk oluşuyor. Genelde bu durum AB Alanının ölmeye başladığı zaman anlamına geliyor. Radardan takip edin.
(12-19-2018, 07:30 PM)turker34 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: aralık sonu ya da ocak başı sisteminde istanbul şehir merkezinde 30-40 cm kar oluşturabilecek bir durum var mı?ben bu soruyu sordum ama hiç kimse bir cevap vermedi.Serkan bey bu konudaki düşünceleriniz nelerdir?Sorular bazen yorumlar arasında kaybolabiliyor. Aralık sonu ve ocak ayının başlarında beklediğimiz sistem vurguladığınız rakamdan aşağı olmayacaktır. Önce sistemi yorumlayacağız. Yağış durumu ise 2-3 gün kala netleşecek (12-19-2018, 07:31 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey azorun ilk önce kuzeydoğulu yükselip daha sonra ispanyadan kuzey batıya yükselmesi saçma geldi bana Modeller doğruyu zamanla bulacak. Azor üzerimize yatarsa soğuklar doğuya kayar. Çok batılı olursa Avrupa'ya.
Hala çözemedi modeller. Azor tirmanisa gectiginde tepe noktasinda biraz daha yayik olmali. Tepe kismi cubuk gibi kalinca indiremiyor soguklari.
Dün aksam efsane indiren GFS diger güncellemede başka çıktılar verebiliyor.. Suan büyük ölçüde kararsızlık hakim kafalar karışık kestiremiyorlar
![]() MODERATÖR EDİT: Lütfen forum kurallarını okuyun, kurallar içerisinde sistemler gelse de gelmese de (kestane vb) gibi kelimeleri kullanmıyoruz.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| BABA, 45 Ziyaretçi |