Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Allahım bu ne kadar güzel bir akşam güzel haberlerle geliyor.Nazarlardan uzak olsun.Allahım konuyu biliyorsun Amin...Wink
Kar Mutluluktur 
  Beğenenler:
  • Enginist

A2 yi açın Aslan tepede karla karışık yağmur başladı

ECMWF müthiş. Modeller bugün birbiri ile yarışıyor.
  Beğenenler:
  • AZOR, KardanadamEmin

Dışarda şakır şakır yağmur, bütün modeller ay sonu sisteminde hemfikir. Bugün bizden mutlu kim olabilir Emin Bey Smile
  Beğenenler:
  • AZOR, KardanadamEmin

KALBİ OLANLAR BU VE BUNDAN SONRAKİ GELECEK MODELLERE BAKMASIN, YA ŞAŞI OLUR, YADA BAKIRKÖYDE KENDİNE YER AYIRTIR, BENİ ORAYA BEKLEMEYİN ORALARDA İŞİM OLMAZ...ECMWF YILIN SON BOMBASINI PATLATMIŞTIR, VATANA, MİLLETE HAYIRLI OLSUN....EEE NE DEMİŞTİK?   O SENE  BU  SENE ... banana Spiteful Smile thumbsup
resim

resim

resim
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, gececi, hakancitak, sahinok, snow41

BUDA NE BA?....KAFAYI YEMEK İŞTEN DEĞİL,  SİBİRYA HERKÜLÜ GELİYOR, KISA ZAMAN SONRADA BEYAZ BALINA....YANDAN HALİMEM YANDAN, HOBAAAA. eye Big Grin banana banana ates
resim

Emin bey merak ettiğim bir şey var.Meteoroloji adina konuşan bir beyefendi İstanbul'da kar artık yagmaz bu senede böyle bir hava olayı olmayacak dedi.
Sizce meteoroloji bu işi bırakıp calisanlarini ders almak eğitim görmek için buraya gönderse  vatana millete daha hayırlı olmazmı .. saygılar..
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin, mehmet karsever, sahinok, snowserkan

850 sicaklıgı -8 olması yer seviyesini gündüz bile - değerlere çeker sistem sibirya sahil kıyı dinlemez dondurur.
  Beğenenler:
  • snowserkan

(12-18-2018, 10:06 PM)sahinok Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dışarda şakır şakır yağmur, bütün modeller ay sonu sisteminde hemfikir. Bugün bizden mutlu kim olabilir Emin Bey Smile

Aynen katılıyorum Şahin bey, olağanüstü günler kapıda, yandan halimem yandan.. Smile thumbsup
  Beğenenler:
  • AZOR, sahinok, snowserkan

(12-18-2018, 10:16 PM)gececi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin bey merak ettiğim bir şey var.Meteoroloji adina konuşan bir beyefendi İstanbul'da kar artık yagmaz bu senede böyle bir hava olayı olmayacak dedi.
Sizce meteoroloji bu işi bırakıp calisanlarini ders almak eğitim görmek için buraya gönderse  vatana millete daha hayırlı olmazmı .. saygılar..

Sorunuzun cevabı açık ve net, burası yakın tarihte Türkiye'ye hitabedecek...
  Beğenenler:
  • adakar, gececi, mehmet karsever, sahinok, snowserkan

Konuyu Okuyanlar:
тaяaηтυℓa, 56 Ziyaretçi