Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(Son Düzenleme: 02-19-2018, 12:35 AM, Düzenleyen: snowserkan.)

(02-19-2018, 12:25 AM)Yeşil_deniz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bence sistem avrupayı yıkıp bize gelecek biraz gecikme olabilir gibi geliyor 26 değilde 29 gibi hatta 1 mart...avrupaya çarşaf gibi yatmasa istanbul -7 görür

GERİSİ EFSANE OLUR

7-8 Mart yine kuvvetli sistem belirtileri var.
Şu zamanda dillendirmek isterim.ama uygun olmaz.

Bu arada senin önce Avrupa sonra biz tahmini, İtalya ile Yunanistan arasında oluşacak derin bir Siklon ile gerçekleşir.
Bu görüntüde mümkün duruyor. thumbsup

(02-19-2018, 12:31 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(02-19-2018, 12:25 AM)Yeşil_deniz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bence sistem avrupayı yıkıp bize gelecek biraz gecikme olabilir gibi geliyor 26 değilde 29 gibi hatta 1 mart...avrupaya çarşaf gibi yatmasa istanbul -7 görür

GERİSİ EFSANE OLUR

7-8 Mart yine kuvvetli sistem belirtileri var.
Şu zamanda dillendirmek isterim.ama uygun olmaz.

7-8 martı ilk siz söylediz tahmininiz tutarsa idda ediyorum yılın tahmini olur

Serkan hocam bir blokaj mümkün mü 25indeki sistemden sonra

(Son Düzenleme: 02-19-2018, 12:45 AM, Düzenleyen: snowserkan.)

(02-19-2018, 12:38 AM)Arazburak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan hocam bir blokaj mümkün mü 25indeki sistemden sonra

İskandinavya yükseği ile Azor yükseği birleşmiş olsaydı yani güneyde yükseğin şeklini bozacak bir parazit siklon olmasaydı şahane bir Omega deseni blokajı olurdu.

Şimdi ise kısmen REX Blokajı oluşuyor YB Üstte ve Altta Alçak basınç.
Blokaj oluşacak. Mümkünse bize yakın bir yerde oluşsun değil mi? Smile

Madem tasiniyoruz,O zaman hatıra amacıyla bir ana sayfadan ekran görüntüsü alalim.hatiralarin yanına koyalım

Mgm kendini aşmış şaşırdım
resimresim" />

Cumartesiye kayabilir gibi duruyo Serkan abi karin baslayacagi gun. Pazar gunu derbi tatil olabilir mi. Su andaki duruma gore % 90 gibi. Sizin fikrinizi de almak isterim.

ECMWF Modeline göre mümkün.
Fakat GFS Modeline göre böyle bir olasılık yok.
Benim fikrimi soruyorsun.; Seninle aynı fikirdeyim Ömer. thumbsup

bana kalırsa moskova -70 dereceye inse bize kar kış gelmez. Bu senenin  bir tuhaflıgi var...bu sistemde öyle olacak yüzde 85 gelmez

(02-19-2018, 12:43 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(02-19-2018, 12:38 AM)Arazburak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan hocam bir blokaj mümkün mü 25indeki sistemden sonra

İskandinavya yükseği ile Azor yükseği birleşmiş olsaydı yani güneyde yükseğin şeklini bozacak bir parazit siklon olmasaydı şahane bir Omega deseni blokajı olurdu.

Şimdi ise kısmen REX Blokajı oluşuyor YB Üstte ve Altta Alçak basınç.
Blokaj oluşacak. Mümkünse bize yakın bir yerde oluşsun değil mi? Smile
Kesinlikle. Artık yarın ola hayrola..

Konuyu Okuyanlar:
Ftherdem, hacimuratt, Snowsedat, 37 Ziyaretçi