| |
(12-18-2018, 11:48 AM)ThunderSnow Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ThunderSnow haklı olabilirsin ama [b]üzülerek katılmıyorum çünkü 4 göz ile her sene kar bekleyen ve serkan beyi wow dan tanımış biriyim tatsız olaylar oldu ve serkan bey burayı kurdu haklı olarak, ama eminimki benim gibi meraklı olup 4 göz ile kar bekleyen 1 2 güzel haber (yorum) okuyarak sevinmek isteyen ve profesyonel şekilde bilgisi olmayan yorumcuların mesajlarını okumak için burda olan birçok arkadaş var, ister istemez 1 2 hatta mgm ve ntv bünyamin süymeliyi de sayarsak bir çok kaynak takip ediyoruz bu demek değil serkan bey ve site tahincilerine olumsuz bir bakış tam tersi onların yanlış söylediğini bu site ve snowserkan düzeltsin istiyoruz [/b](12-18-2018, 11:14 AM)byarslan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: malum sitede bangır bangır ayın 30 a kadar istenbulda kar yok yıl başı itibariyle ilk 15 gün için % 50 %50 yorumları dolaşıyor itibar etmemek lazım ama elde değil insanın canı sıkılıyor son değerlendirmeyi içimizin rahatlayacağı şekilde Serkan hocam bilgiledirmen dileğiyle
(12-18-2018, 01:19 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Her güncelleme farklı geliyor son güncelleme baya batılı gelmiş telaşa gerek yok odaklanmamız gereken aysonu ve aybaşı sistemleri....veee sizleri 5 ocak sisteminin son verileriyle başbaşa bırakıyorum18 aralık nere 5 ocak nere yani morel bozmak olmaz tabi de o tarihlere kadar derelerden ne sular dökülür nasip inşaallah bakıcaz..
Verilere baktık tahminlerimizi yaptık.
Atmosfer sonsuz sayıda bilinmeyen hareketlerle dolu bir ortam. Modellerde her güncellemede bu bilinmezleri çözerek doğruya ulaşmaya çalışıyor. milyonlarca hesaplama yapıyor bilgisayarlar hemde her güncellemede yapıyor bunu. öğlen verileri birazdan bilgisayarlara girilecek ve ENTER tuşuna basacak birisi ve program çalışmaya başlayacak. 6 saat sonra önümüzdeki 340 saat hesaplanacak ve haritalara dökülecek. Biraz beklemesini öğreneceğiz. tek argümanı modeller ve sapma oranları olan kişiler var. bizim onlarca argümanımız var baktığımız. bekleyeceğiz, beklemek zorundayız başka alternatifimiz yok. Verilerde sıkıntı görürsem söylerim. Ay sonu için Şu an sıkıntı yaratacak bir durum yok.
Beğenenler:
• adakar, AZOR, byarslan,
Arkadaşlar her yeri, her siteyi ve istediğiniz kimse onları takip edebilirsiniz.
Fakat samimiyetine güvenmediğim bir ortamdan lütfen burada bahsetmeyin. kimsenin mesajlarını silmek istemeyiz. onu yazarken bile verilen emeğe acırım ben. Ama lütfen mümkünse başka ortamlarda konuşulan olumsuz durumlardan burada bahsetmeyin. Diyorum ya; olumsuz bir durum görürsem ve bundan emin olursam zaten buradan yazarım.
Beğenenler:
• adakar, AZOR, byarslan,
Beğenenler:
•
(12-18-2018, 01:27 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Verilere baktık tahminlerimizi yaptık. bu cevabı üzerime alıyorum değerli yorumlarınız sadece rapor ve sistemlere bakarak tahminleriniz elbette farkındayız kar yağmur sel güneş veren Allah siz sadece gördüğünüzü yazıyorsunuz demek isediğimi az önceki masıjımda anlatmıs olmam dileği ile yorumlarınız için terkar teşekkürler serkan bey yıl sonunu 8 gözle bekliyoruz. sessiz takipciyim ama takipteyim teşekkürler tekrar.
Gfs öğlen güncellemesi farklı çıktılar veriyor nerdeyse aysonu sistemini yok edecek.
Bu sabahki gfs verisi 29 aralık ![]() Buda az evvel sunulan öğlen gfs çıktısı 29 aralık ![]() Şimdi napalım sistemi bitirelim hayır tabiki takibe devam
Emin Bey halen antalyadaysanız sizden gelişmelere alakalı bilgi istiyoruz
https://www.mgm.gov.tr/tahmin/uyari-gost...=18010768y |
| Konuyu Okuyanlar: |
| ARZU, fenerli, 25 Ziyaretçi |