| |
Bu arada gfs nin son guncellemesi soguklar bakimindan muhtesem. İnanilmaz soguklar var tam uzerimizde.
Beğenenler:
• adakar, AZOR, BABA, Burak1980, Captmehmet, hakancitak, jacobsss, mehmet karsever, snow41, snowserkan, Yalçın_Kılıç
(12-17-2018, 09:47 AM)suleymando Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(12-17-2018, 09:11 AM)samet1929 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: GFS diyagramı harika gözüküyor. Merhaba yorumunuz için teşekkürler ancak ben de sizler gibi amatör olarak ilgilenen birisiyim hoca degilim. *Soğuğun en etkili oldugu zaman yağış cekilmeye basliyor. *500 hpa sogugu gecen gecen hafta kar gordugumuz sistem de oldugu kadar guclu degil. *Ruzgar durumu ise yildiz, yagisin bittigi anda yildiz karayel karisimi oluyor. ![]() Kisacasi ben 19 Aralik icin kar beklemiyorum. Yukseklerde olabilir ama sahil taraflarinda oturan arkadaslarimiz beklentileri dusuk tutsunlar.
O zaman Anadolu yakası Tem otoyolu ve Aydos çevresinde kar olabilir. Kuzeyde de.
"Gel ey sevgili, gel! Ne olursa olsun yine gel!!"
Sistemler silsilesi son hali uzun yıllardır böyle bir sinoptik görmemiştim
O Amerika kıtasına inen beyaz çekirdek ne olaki...O nedir hocam öye ona bakmaktan bize geleni inceleyemedim desem yalan olmaz.
Arkadaşlar bana mı öyle geliyor bilmiyorum.Bu sene kasım ayı ile beraber aralık ayının bugününe kadar yağışlar önceki senelere göre daha fazla değil mi.Yani söyle düşündüğüm zaman kuru gün sayısı çok az.Bu sabah kalktım yine gece yağmur yağmış ve düne göre daha serin bir hava var.Serkan Bey ve diğer üstatlar istatiksel olarak daha iyi bilirler benimki sadece bir gözlem.
Kar Mutluluktur
Üstatlar daha iyi bilirler ama Aralık ayında pek sağlam sistemler alıcaz gibi durmuyor ama bu süreçte kuzeydeki ısınma Ocak - Şubat - Mart ayları için beni daha çok ümitlendiriyor. Yani bu ısınma kış döneminin geri kalan aylarında bize olumlu yansıyacak gibi duruyor yanılıyor muyum Serkan üstat.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 59 Ziyaretçi |