| |
Antalya’dayim ve burası yıkılıyor hey masallah. 15 gündür güneş görmüyoruz. Arkadaşlar isyanda ama ben halaylardayım
yaz aylarındaki 40 dereceye saysınlar. En sevdiğim mevsim ve havalar, bin bereket. Rabbim bu kış kar tutkunlarına da bu yağmurlar kadar kar verir insallah (bencillik içerir )
(12-16-2018, 04:48 PM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Antalya’dayim ve burası yıkılıyor hey masallah. 15 gündür güneş görmüyoruz. Arkadaşlar isyanda ama ben halaylardayım Soner bey, ne tesadüf bende Antalya'dayım ve otelde hapis halindeyim, dünden beridir şiddetli yağış sürüyor, halböyle olunca işlerimde aksıyor, ve uzuyor. İstanbul'a dönmem gecikecek galiba....
Tarihler tekerrür etmeye hazırlanıyor.
Kemerleri baglayın bir hafta-10 gün sonra uçuşa geçiyoruz. İndigimiz yerde fazla durmayacagız ona göre
Beğenenler:
• adakar, hakancitak, KardanadamEmin, oguzsoydan,
(12-16-2018, 05:19 PM)jacobsss Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(12-16-2018, 05:18 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tarihler tekerrür etmeye hazırlanıyor. Yılbasında kar olacak. örtü ise yagis aninda olusup yagis durdugunda örtüde yavas yavas kaybolacak Asıl onun pesinde olan sistemi bekliyorum. ayrı sistemler değiller 2017 sisteminin gücü ayarında belki biraz daha geniş alanda görülecek.
22-24 Aralıkta'da bir sistemimiz var.
Modeller neden göstermiyor anlamıyorum. 30-31 Aralık sistemi ve onun hemen peşinde Balina var. O Sistemin adına "BALİNA" diyeceğiz.
Beğenenler:
• Captmehmet,
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 45 Ziyaretçi |

)