| |
YB Yaklaştıkça sıcaklık düşüyor.
Ama yağışı da doğuya itiyor tabi.
Malum sitede , tam cahiliye döneminden kalma uygulamalar,konuşmalar neticesinde burada bulunmaktan daha da keyif almaya başladım.Bu forumu aktifleştirenlerden allah bin kere razı olsun.Yaa nasıl bastınız kuyruklarına ki , meşhur ben efsaneyim filmindeki zombilere dönmüşler.
neyse en azından bu duyguyu paylaştığımız yüzlerce kişiyiz ve kar hayranlığı bizim gibi olan tüm çevremi bu siteye üye yapıyorum.Maddi manevi şahsen her imkanımla bu değeri yaşatmak için burdayız.Tek çıkarımız var bu siteden...!!Cam kenarında sokak lambasını izleyip çayımızı yudumlarken,o sessizlikte ışıkları kapatıp ,kuracağımız hayallerin zamanını gözlemlemek,,
(12-12-2018, 11:40 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar Sinan kamcı beyin mesajı sonrasında daha evvel bulunduğumuz wowturkeye girdim. Maalesef Serkan Bey orada iflah olmaz insanlar var sadece egolarını tatmin etmeye çalışan küçük insanlar var onun için hepimiz burada toplandık...bence ne bakın ne de cevap yazın anlayacak kalite olmayan insanlar için kendinizi yormanıza gerek yok....saygılarımla.
GÖRDÜM GÖRDÜM. Bir kar tanesi gördüm.
Yer : Kadıköy. Yağışın cinsi : Karla karışık yağmur.
serkan bey merhaba,
sakarya nın kar yagıısından nasiplenmesi mümkün mü ? geçen sene verdiğin zamanlarda sakarya için kar yağısı tahmininiz tutmuştu emeginize saglık bu site daha sağlıklı olmuş
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| efe90, snow41, 62 Ziyaretçi |