| |
Arkadaşlar Sinan kamcı beyin mesajı sonrasında daha evvel bulunduğumuz wowturkeye girdim.
Aman Allahım nasıl konuşmalar onlar hakaretler havada uçuşuyor. Orada paylaşımlarım olmadığı halde bu yazılanları şaşkınlıkla okudum. Ve o an spontane yazdığım mesaj aşağıdadır. snowserkan mesajlar: 3095 sitedeyim! 2 dakika önce - 11:33 (bugün) Herkese selam, Arkadaşlar ayıp yahu biraz edep. Burada olmayan insanların arkasından hakaret etmek insanlığa sığmıyor. Bizler burada insanlara fayda sağlamak adına bulunduk. Kimseden bir beklentimiz olmadı olamazdı. Meteorolojiye gönül vermiş, Hava olaylarına ilgisi olan insanlarla bir arada bulunmak hoşumuza gittiği için yaptık bunları. Ancak bunca güzel paylaşımlar ve birlikteliğin arkasından bu şekilde konuşmak hiç yakışık alıyormu. Bunu kendi içinizde sorguladığınızda doğru buluyormusunuz? Hava ile ilgili bilgiler, tahminler, muhabbetler yaptık alt tarafı. Bu kin, nefret ne zaman bu boyutlara ulaştı. kin ve nefret duygusunu neden büyüttünüz içinizde. Düşmanlık derecesine varacak kadar giden bu yolda ben şahsım olarak ne yaptım size? Sevme sevmek beğenmek zorunda değilsin. Ama elini vicdanına koy eğer varsa.
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, bokers36, Captmehmet,
Ben de 1 saat once bakmistim, inanilmaz gercekten. Hic degismeyecek diye dusunuyordum ama forumlari degismis. Eskisinden daha saldirgan ve daha nefret dolu olmuslar. Neyse ben fazla yorum yapmak istemiyorum.
İstanbula hayirli olsun, sezonun ilk kar yagisini yukseklerde de olsa gorduk bu guzel bir sey. Bati bolgelerimiz de kar yagisi devam edicek gibi duruyor. Tadini cikarin arkadaslar, insallah sansimiz olursa sahil kesimleri ve alcak kesimler de havada da olsa gorur.
Peki bu yağış ilerleyen saatlerde ne durumda olacak? Tutma ihtimali var mı yoksa havadamı göreceğiz, bilgi alabilirmiyiz?
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| Snowsedat, 78 Ziyaretçi |