| |
11-12 gibi gözüken ilk sistemde havada bile olsa bir süpriz olma şansı yok mudur?
Medyada çıkan rekor sıcak yaz, kış sıcak olacak veyahutta buzul çağı haberlerinden bıktım sürekli reyting kokan hareketler
(12-04-2018, 01:57 PM)cem5254 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ADİL TEK OUUTTTTTTTTTT SNOWSEKAN IN Aman Aman İnler Outlar başkalarının olsun. Biz KAR ve SOĞUK Peşindeyiz kardeşim. (12-04-2018, 01:58 PM)sevimlican1903 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 11-12 gibi gözüken ilk sistemde havada bile olsa bir süpriz olma şansı yok mudur? Maalesef yok. En azından son güncellemeye göre yok. (12-04-2018, 01:59 PM)ersel candan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Medyada çıkan rekor sıcak yaz, kış sıcak olacak veyahutta buzul çağı haberlerinden bıktım sürekli reyting kokan hareketler Al benden de o kadar. 2-3 Ay kışımız var. 2-3 Ay KAR görme şansımız var. Şimdi kalkmışlar KIŞ'a KAR'a gözlerini dikmişler.
Beğenenler:
• adakar, Burak1980,
19 Aralığa ait bir sistem beklentim var.
Bir konu açtım ve içini dolduracağım. Boş duyuru şeklinde bekliyor bir kaç gün daha beklesin. Modeller söylediğim tarihe ait herhangi bir destekler görüntü vermiyorlar bize. Nedeni ise öncesindeki AB Alanları. 3-4 gün içinde ciddi anlamda değişimler göreceğiz modellerde. Beklediğim sistem gerçek manada bir KIŞ, KAR Sistemi İnşaallah bende detaylı bir yazı yazacağım. Bir çok veri istediğim şekilde değişmeden devam ediyor.
Kutupsal salınım ve polar vorteks üzerine ciddi anlamda çalışmalar yapan ve çalışmalarını beğendiğim Judah cohen bize bir şeyler söylemek istiyor. boş verin Adil tek'i falan.
Alıntı; judah cohen Bu polar stratosferik desen bana Ocak 2006'yı hatırlatıyor ( Şekil iii'de gösterilen stratosferik PV ve yüzey sıcaklıkları ). Bu en son stratosferik PV'deki bozulma hala gelişmektedir ve konfigürasyon hava şartları üzerinde değişen etkilerle şekillenebilir. Ayrıca, ani stratosferik ısınma, troposferdeki Arctic'i ısıtmalıdır. Daha sıcak bir Kuzey Kutbu, Doğu ABD'de daha şiddetli kış havasını desteklemektedir. Bu nedenle, yakın etkisi daha yumuşak bir Doğu ABD olsa bile, gecikmiş tepkiler kış mevsiminin ikinci yarısında daha şiddetli kış havası olabilir. Şubat ayı başlarında belirgin PV bozulmasının ardından geçen kışa işaret ediyor. Ama şimdilik, stratosferik PV'nin evrimi kritik ve hala bilinmediğinden kesin ve keskin ifadeler için henüz erken bir aşamadayız.
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, AZOR, bokers36, Burak1980,
Yağışlı biri sürece giriyoruz şemsiyelerimizi nerdeyse yanımızdan ayırmayacağız yalnızca yurdun batısı hafta sonu. Ara veren bir yağış olacak ve önümüzdeki hafta daha çok yağış alacağımız günler yaşayacağız.
10.12/16.12 arası ![]()
GFS 10 aralık sistemini Avrupa'ya vermeye kararlıyken şöyle ben bir Türkiye'nin üzerindende geçireyim en azından Avrupa'ya kuru soğuk verdim karadenizin akdenizin tozunu da alırayım demiş canım benim bizim gönlümüzde alacak galiba
![]()
ARKADAŞLAR MERHABA BAZI YILLAR OLMASADA IST DA KAR GÖRÜYORUZ SOĞUKDA AMA KANAL IST YAPILIRSA IŞTE O ZAMAN YANDIK BAŞTA TRAKYA OLMAK ÜZERE IKLIMLER DEĞİŞIR BIZLER KAR GÖRMEK ICIN YA BOLUYA GIDERIZ YADA ERZURUMA IST IKLIMI TAMAMEN DEGİŞİR ŞÖYLE DÜŞÜNÜN IST BOĞAZI OLMASAYDI IST IKLIMI YARI KARASAL IKLIM ÖZELIKLERI GÖSTERILIRDI
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| sirgalton, 40 Ziyaretçi |