Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

sistemler peşimizi bırakmıyor ama hala biraz daha güneylemesi lazım azor baskılayamadı yağışlar süper 

resim
resim

sabah bu saatler için 8 vemişti marmaraya, her güncellemede farklı senaryolara gördükçe artık bakasım bile gelmiyor, zaten aralık ilk hafta yersek 10-15 aralık gibi soğuma gelmesi çok yüksek ihtimal 10 günde bir sistem alıyoruz atmosferin dönüşüyle, önemli olan sistem değil bizi mutlu edecek sistemin gelmesidir, ne zaman bu durumu 120 saat içinde görürüm o zaman sevinirim gerisi cazibe hanım gündüz düşleri..

İlk gözlemlere göre sistem tarihi  8-12 Aralık.

Veriler netleşsin sistemin karakterine dair konuşuruz.

resim

Herkese merhaba,

Şubat ayında siteye üye olma başvurusunda bulunmuş, sevgili Serkan Bey başvurumu kabul etmişti. O günlerden sonra bir iki gün öncesine kadar siteyi ziyaret etmemiştim, geride kalan 8-9 ay içinde site çok gelişmiş, ilerlemiş, daha da iyi olması dileğiyle başta Serkan Bey olmak üzere emek veren, katkı sağlayan herkesi kutlamak istiyorum. 

Bu arada Serkan Bey Kanal İstanbul konusunda bilgi verirken denizlerin besin kaynakları hakkında da çok kıymetli bir bilgi vermiş, konudan ilgisiz birisi olarak bana sorsalar "besin değeri olarak hangi deniz daha verimlidir" diye, temizliğini dikkate alarak "Akdeniz" derdim.  

Bu güzel sitede her şeyin güzel olması dileğiyle 2019 kışının da kar severler için çok güzel geçmesini diliyorum.

(11-27-2018, 05:26 PM)oguzsoydan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese merhaba,

Şubat ayında siteye üye olma başvurusunda bulunmuş, sevgili Serkan Bey başvurumu kabul etmişti. O günlerden sonra bir iki gün öncesine kadar siteyi ziyaret etmemiştim, geride kalan 8-9 ay içinde site çok gelişmiş, ilerlemiş, daha da iyi olması dileğiyle başta Serkan Bey olmak üzere emek veren, katkı sağlayan herkesi kutlamak istiyorum. 

Bu arada Serkan Bey Kanal İstanbul konusunda bilgi verirken denizlerin besin kaynakları hakkında da çok kıymetli bir bilgi vermiş, konudan ilgisiz birisi olarak bana sorsalar "besin değeri olarak hangi deniz daha verimlidir" diye, temizliğini dikkate alarak "Akdeniz" derdim.  

Bu güzel sitede her şeyin güzel olması dileğiyle 2019 kışının da kar severler için çok güzel geçmesini diliyorum.

Tekrar hoş geldiniz Oğuz Bey,

Sitemiz için sarf ettiğiniz övgü dolu sözler için teşekkür ederim. 

Başta Sefa ZEREN kardeşim olmak üzere Sezer kardeşime ve emeği geçen diğer katılımcılara Emin bey, dolunay hanım,sayın Yeşildeniz, Şahin bey, Ersel bey, Ömer kardeşim, Ahmet bey,Soner bey ve ismini sayamadığım diğer tüm katkı gösteren katılımcı dostlara bende çok teşekkür ediyorum

Teşekkür yazısını göndermeme vesile oldunuz. Smile
Size de tekrar  teşekkür ederim.

Arkadaşlar yakın zamanda umarım bu görüntülerle hayatınıza renk ve zarafet gelecek......Şu manzaraya bakınca insan neler hissediyor bilen varmı diyeceğim ama, buradaki hemen herkesin aynı şeyleri hissettiğinden adım gibi KardanadamEminim.... Dash Spiteful eye Smile thumbsup     https://scontent.fada1-1.fna.fbcdn.net/v...e=5CAFD4A6

9 Aralıkta kardeşim evleniyor. Sanırım düğününe kar yağacak Smile
  Beğenenler:
  • AZOR, KardanadamEmin, mehmet karsever, snowserkan

(11-27-2018, 07:39 PM)Enginist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 9 Aralıkta kardeşim evleniyor. Sanırım düğününe kar yağacak Smile

ALLAH Tamamına erdirsin Engin bey, 

Büyük ihtimalle yağacak.
  Beğenenler:
  • Enginist, KardanadamEmin, Ömer18

(Son Düzenleme: 11-27-2018, 07:53 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Engin bey sanıyorum 9 Aralıkta düğünü KAR la yapacaksınız, düğününüze KAR yağabilir, söylemedi demeyin...Geliyor gönlümüzün sultanı, gözümüzün nuru....   http://modeles.meteociel.fr/modeles/gfs/...288.png?12     http://modeles.meteociel.fr/modeles/gfs/...300.png?12    http://modeles.meteociel.fr/modeles/gfs/...324.png?12

Amin Serkan bey. Hayırlısı İnşallah. Bu arada Emin beyin paylaştığı fotoğraf beni sanki aldı bir masal alemine götürdü. İnşallah güzel İstanbulumuzda da buna benzer manzaraları göreceğiz. Bir foto da benden gelsin.   
resim
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin, mehmet karsever, snowserkan

Konuyu Okuyanlar:
41 Ziyaretçi