| |
(11-25-2018, 11:01 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben 2008 de ariftarif ile başladığım tahmin yolculuğunda birçok amatör tahminciyle havaturkadan beri varım.. 10 dan fazla tanıdığım amatör tahminci tanıdım. Bu süreçte ilk 5 listesinde 1. Ariftarif ve Serkan bey 2 Semih 3 Zafer yüce. 4. Ozan mert 5 Orçun Bostancı var ayrıca kendimi sıralamaya koymuyorum. Ariften çok şey öğrendim. Şu anda da Serkan bey ariftarifin yerine geçmiştir benim açımdan. Sağolsun (11-25-2018, 11:22 PM)sinan kamcı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bır kar sever olarak serkan beyın yazdıkları göruşlerıne saygı duyuyorum ama yaşımız dan dolayı bılıyorumkı ıst kışları aralık 25 den başlar ocak şubat en soguk ayları olur mevsım oturmaya başlar en verımlı kar yağışları bu aylarda olur benım görüşüm bu tahmıncı değılım ve sızlerı saygıyla takıp edıyorum kolay gelsın Ahmet bey ve Sinan bey çok teşekkür ederim. Ahmet bey kendinize haksızlık yapmayın.
arkadaşlar sizin paylaştığınız meteociel sitesinden resimlerde akdenize kadar -8 lik mavili gösteriyor ama ben baktığımda o siteden anca marmarada da balıkesire kadar inen bir mavilik var . ben yanlış yere mi bakıyorum
jacobsss inşallah öyle bir sistem yağarda cerrahpaşa tatil olur ya vizelerden sıkıldım. Serkan bey ve Emin abicim çok kıymetlimizsiniz. Seviyoruz sizleri
GFS güncellemesi iyi gidiyor. Kutup inmeye başladı. Azor kutupla birleşiyor.
Resmen kutup iniyor böyle bir güncelleme çok nadir gördüm şimdiye kadar.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 59 Ziyaretçi |

?