Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(11-25-2018, 11:01 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben 2008 de ariftarif ile başladığım tahmin yolculuğunda birçok amatör tahminciyle havaturkadan beri varım.. 10 dan fazla tanıdığım amatör tahminci tanıdım. Bu süreçte ilk 5 listesinde 1. Ariftarif ve Serkan bey 2 Semih 3 Zafer yüce. 4. Ozan mert 5 Orçun Bostancı var ayrıca kendimi sıralamaya koymuyorum. Ariften çok şey öğrendim. Şu anda da Serkan bey ariftarifin yerine geçmiştir benim açımdan. Sağolsun

(11-25-2018, 11:22 PM)sinan kamcı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bır kar sever olarak  serkan beyın  yazdıkları  göruşlerıne  saygı duyuyorum ama  yaşımız dan dolayı  bılıyorumkı ıst kışları  aralık 25 den başlar   ocak şubat  en soguk ayları olur mevsım oturmaya başlar  en verımlı kar yağışları  bu aylarda olur   benım görüşüm bu  tahmıncı değılım ve sızlerı saygıyla takıp edıyorum kolay gelsın

Ahmet bey ve Sinan bey çok teşekkür ederim.

Ahmet bey kendinize haksızlık yapmayın. thumbsup
  Beğenenler:
  • adakar, jacobsss, mehmet karsever, snow41

(Son Düzenleme: 11-26-2018, 12:09 AM, Düzenleyen: snowlover1907.)

resim
Serkan bey, bu İstanbul ve Marmaranın ilk ciddi sistemi olabilir mi, kar yapar mı sizce Smile ?

(Son Düzenleme: 11-26-2018, 12:41 AM, Düzenleyen: snowsnow.)

arkadaşlar sizin paylaştığınız meteociel sitesinden resimlerde akdenize kadar -8 lik mavili gösteriyor ama ben baktığımda o siteden anca marmarada da balıkesire kadar inen bir mavilik var . ben yanlış yere mi bakıyorum Big Grin

Bu kış İstanbul'da okulları tatil ettirecek kar kesin yağacak mı?
süpheci

jacobsss inşallah öyle bir sistem yağarda cerrahpaşa tatil olur ya vizelerden sıkıldım. Serkan bey ve Emin abicim çok kıymetlimizsiniz. Seviyoruz sizleri
  Beğenenler:
  • Captmehmet

GFS güncellemesi iyi gidiyor. Kutup inmeye başladı. Azor kutupla birleşiyor.
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin, mehmet karsever

Resmen kutup iniyor böyle bir güncelleme çok nadir gördüm şimdiye kadar.
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin

İnerseeeee aralık efsanesi olur
resim
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin, mehmet karsever, sahinok

Ve karşınızda Sibirya ekspresi  thumbsup
resim
  Beğenenler:
  • adakar, jacobsss, KardanadamEmin, mehmet karsever

(Son Düzenleme: 11-26-2018, 02:21 AM, Düzenleyen: AZOR.)

Ve karşınızda Sibirya ekspresi  thumbsup
resim

Konuyu Okuyanlar:
bulcelik, 28 Ziyaretçi