| |
2017 sistemi benim efsanemdir. İnşaallah ona benzer bir sistem gelir. Gfs çıktısı onu gösteriyor ama çok uzak bir tarih.
Olagandisi bir hareket yasanacak stratosferde.
Üst atmosfer verisi kolay kolay yanıltmaz. Gfs`nin hangi saate ne gösterdiği inanin hic önemli degil. Evet ileri vadede gosterdigini ya kirpiyor yada tamamen yok ediyor bu dogrudur. Ancak bu sefer neyi gosterdigi veya yok ettigi onemli degil. Cok guzel goruntuler gorecegiz yakinda İnanin bana
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, AZOR,
Kışa yavaş yavaş giriyoruz ohh be özlemişim valla birde böyle güzel bir ortamda tadından yenmiyor
8 10 demiştim Serkan bey siz de 9 11 dediniz Semih de hemen hemen aynı tarihte soğuk salınım bekliyor hayırlısı olsun inşallah
(11-25-2018, 09:47 PM)Özgür Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey umutlarımız bu sezon o kadar yükseldiki 1929 1987 gibi efsaneler ancak bizi keser ? inşaallah Özgür bey,, ben yeni bir efsane bekliyorum. 30 yılda bir efsane sistemler istanbul'u ziyarete gelmiştir. 1929 1954 1985-1987 >>> 2017----2019 (11-25-2018, 09:48 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 8 10 demiştim Serkan bey siz de 9 11 dediniz Semih de hemen hemen aynı tarihte soğuk salınım bekliyor hayırlısı olsun inşallah Ahmet bey, bu tarihlerin yakınında bir yerde etkileyecek 8 -10-12 gibi. Aşağıda stratosferdeki ısınmayı görüyorsunuz. Bu ısınmanın gerçekleştiği alanda çok kuvvetli jet rüzgarları oluşur sağlamasını yaparız bununla. 26.000 metre ( ![]() Fakat bu ısınma daha alt seviyelerde olmayacak. stratosfer üst seviyesindeki (şapka)ısınma alt seviyelere soğuğunu bırakarak alt seviyelerde soğumanın kuvvetini arttırır. zaten alt seviyelerdeki soğuma göze çarpıyor. herhangi bir ısınma söz konusu değil. 30 hpa 21600 metre
Serkan Hocam çıtayı fena yükseltiyoruz sayenizde. Şahin Bey’in dediği gibi biz 2017 sistemi gibi sistem olur mu diye bakınırken siz bizi 29-87 sistemlerine bakmaya zorluyorsunuz
(11-25-2018, 10:49 PM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan Hocam çıtayı fena yükseltiyoruz sayenizde. Şahin Bey’in dediği gibi biz 2017 sistemi gibi sistem olur mu diye bakınırken siz bizi 29-87 sistemlerine bakmaya zorluyorsunuz İsminiz Soner olmalı Xooner'den esinlenerek isminizin Soner olduğunu tahmin ediyorum. Soner bey, geçmiş efsanelerin tarihlerine bakarsanız aşağı yukarı 30 yılı yakalarsınız. Bu tarih aralığından tahmin üretmiyorum elbette ancak bu sene gerçekten potansiyel var. Eğer efsaneler arasına yeni bir efsane ekleyecek isek O SENE BU SENE Olacak.
Ben 2008 de ariftarif ile başladığım tahmin yolculuğunda birçok amatör tahminciyle havaturkadan beri varım.. 10 dan fazla tanıdığım amatör tahminci tanıdım. Bu süreçte ilk 5 listesinde 1. Ariftarif ve Serkan bey 2 Semih 3 Zafer yüce. 4. Ozan mert 5 Orçun Bostancı var ayrıca kendimi sıralamaya koymuyorum. Ariften çok şey öğrendim. Şu anda da Serkan bey ariftarifin yerine geçmiştir benim açımdan. Sağolsun
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Captmehmet, kuzey1352, mehmet karsever,
bır kar sever olarak serkan beyın yazdıkları göruşlerıne saygı duyuyorum ama yaşımız dan dolayı bılıyorumkı ıst kışları aralık 25 den başlar ocak şubat en soguk ayları olur mevsım oturmaya başlar en verımlı kar yağışları bu aylarda olur benım görüşüm bu tahmıncı değılım ve sızlerı saygıyla takıp edıyorum kolay gelsın
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| coskunnkartal, 25 Ziyaretçi |