Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Maaşallah Allah bol bereketli versin inşallah afet sel yaşanmaz
Gelecek kış ta bol kar yagislarina Marmara bölgesi için delalet öncü sü
Nede olsa el nino bizim coğrafya ya yarıyor
SLMlar herkese Allah a emanet olun

(07-03-2026, 11:20 AM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bu sistem biraz daha güneye inse (şuan o ihtimal çok zayıf) ülkemizin bir çok noktasında meteorolojik felaketler yaşanabilirdi
resim

o zayıf olan ihtimal giderek tehlikeli hal almaya başladı son verilerden sonra teğet geçeceğini düşünürken Kuzey kıyılarına ulaşmış durumda takibe devam 
resim

Bugün 12.00 - 18.00 arası kocaeliye yeni bir yagıs geliyor
  Beğenenler:
  • mehmet karsever, snowserkan

(Son Düzenleme: 07-08-2026, 12:26 AM, Düzenleyen: AZOR.)

İstanbul'dan Kaçın  Sunny şaşkın şaşırmış
İstanbul'da hissedilen 50-55 arası olur Zaman uzun gerçekleşme olasılığı %40 şuan 
resim

Persembe günü trakya ve istanbulun avrupa yakasında kuvvetli yağış etkili olacak
  Beğenenler:
  • AZOR, BABA, mehmet karsever, Snowsedat, snowserkan

13-14 Temmuz 18 -19 Temmuz Ve 23 Temmuz'da yine serinleme var. yağış ihtimali en fazla 18-19 Temmuz'da görünüyor.

Temmuz ayı sıcaklara mola vererek geçiyor bu gercekten güzel oluyor
  Beğenenler:
  • Akın, hacimuratt, mehmet karsever, snowserkan

Geçen sene bu zamanları hatırlıyorum da sıcaklık 35in altına indiği günler serinledik diye seviniyorduk. Bu yazı çok sevdim. Gece cam hafif açık üstüm örtülü mışıl mışıl uyuyorum, gündüz klima açıyoruz ama şımarıklıktan yani ofiste açmasak da geçer gün. Her hafta kapalı yağmurlu bir gün vallahi daha ne olsun.
Az kaldı 1 ay sonra 15 ağustos sonrası artık geceler de uzamaya başlayınca yazın sert sıcakları bitiyor. Ha gayret…

Haziran ayı sıcaklık ortalamaları ülkemizin yarısının biraz üzerinde ortalamaların 1-2 derece üstü diğer bölümler ortalamaya yakın sıcaklıklarda geçmiş bu bizim açımızdan ileride göremeyeceğimiz değerler.
resim

süre var ama ilginç olan Güney bölgelerde asfaltta yumurta pişirirken Batı Karadeniz'in yükseklerinde kar görülebilecek olması 

resim

(Son Düzenleme: 07-13-2026, 09:19 PM, Düzenleyen: AZOR.)

mevsim normallerinin çok altında serin hava geliyor tabi yağışla beraber 
resim

Konuyu Okuyanlar:
9 Ziyaretçi