Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(03-02-2026, 03:40 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: DİYAGRAMLARDA SICAKLIKLAR KAMİKAZE DÜŞÜŞÜ GÖSTERİYOR.. BUGÜN TÜM VERİLER GODZİLLA EFSANESİNE İŞARET EDİYOR.. GODZİLLA YOLDA.. Tongue Clap ates ates Clap Ski Ski 
resim

resim

resim

Godzillayı not aldım Emin hocam demedim deme Big Grin
  Beğenenler:
  • Captmehmet, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Kartutgun

Güneylemesi lazım derken işte bunu kastettim bu güncellemede gözüken Marmara sistemi olmaz 200 km güneylerse olur
resim

(Son Düzenleme: 03-02-2026, 04:27 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

(03-02-2026, 04:03 PM)hasanshn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(03-02-2026, 03:40 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: DİYAGRAMLARDA SICAKLIKLAR KAMİKAZE DÜŞÜŞÜ GÖSTERİYOR.. BUGÜN TÜM VERİLER GODZİLLA EFSANESİNE İŞARET EDİYOR.. GODZİLLA YOLDA.. Tongue Clap ates ates Clap Ski Ski 
resim

resim

resim

Godzillayı not aldım Emin hocam demedim deme Big Grin
Bu güne kadar söylediğim ve paylaştığım hiçbir yorum ve sembolleri inkar etmedim..Biz neyle uğraşıyoruz, sen neyin derdindesin..Şu sıkıntılı günlerde bir nebze güzel haberler alıyorken ve sizlerle paylaşıyorken senin derdin bumu Hasan kardeş..Niye not alıyorsun? Gelmezse beni rezilmi etmeyimi düşünüyorsun? Şunu sende çok iyi biliyorsunki biz verilerle hareket ederiz, veriler sistem veriyorsa hemen sizlerle bu mutlu haberi paylaşmanın derdine düşeriz..Sende neyin derdine düşüyorsun..Bumudur kardeş? Teessüf ederim .

Alınmalık darılmalık birşey yok, ocak 24 ten martın 11 ine kadar verilmedik tarih kalmadı ve şu an a kadarda hiç bişey olmadı desek yeridir.

Bu senin suçun değil tabiki , yüce rabbimin takdiri. Fakat atmosfer bu kış sistemleri ya ötelediği yada yok ettiği için mart ayındaki Godzilla iddasına insanlar çok seviniyor ve yıkılmak istemiyor.. Bu yüzdende arkadaş iyi niyeti ile böyle bir cümle yazmış.

Rezil olmalık bişey yok sonuçta amatörsün ve bu işin okulunu okumamışsın @KardanadamEmin abi.

Başımızında tacısın ❤️

(Son Düzenleme: 03-02-2026, 07:42 PM, Düzenleyen: AZOR.)

İlk sistem yaklaşık 150 km batılayarak geliyor İstanbul için cılız Karadeniz için orta kuvvete sistem olur daha hala değişime açık
resim

(Son Düzenleme: 03-02-2026, 07:48 PM, Düzenleyen: Hasan_iSTANBUL.)

resim

Detayını @KardanadamEmin  ve @AZOR paylaşacaktır ben sadece tek bir çıktıyı paylaştım ve bunu bahsettiğimiz tarihlerde daha bu sistemin ne adı ne sanı vardı şimdi şunu demek istiyorum biz bu sayfada Kar yağma ihtimalini paylaşıyoruz arkadaşlar bazen bunu tam 1 ay öncesinden yapıyoruz bazen anlık oluşumlar üzerinden tahmin yapıyoruz ama Allah aşkına 1 ay öncesinden verdiğimiz tarihlerde böyle bir efsane sistemin gelişinede bırakında sevinelim Godzilla diyelim Sibirya Ekspresi diyelim buda bizim başarımız olsun  he sonra sistem yaklaştıkça bir sürü evreden geçip bize mutlu bir senaryoda yaşatmadığında emin olun sizden çok üzülen biz oluyoruz adı üstünde biz tahmin yapıyoruz kahin değiliz biliyoruz ki sonuçta Rabbim neyler, neylerse güzel eyleyecektir inşaAllah, bunun için birbirimizi eleştirmenin bir manası yok doğru olan neyse elinde sonunda olacaktır inşaAllah bundan şüpheniz olmasın.

Gfs akşam güncellemesi doğu Anadolu sicakliklar -40 Karadeniz ic kesimleri -25 Karadeniz sahili -5 ler 2 metre sıcaklığı
Karadeniz sahil kesimi metrelik olur
İnşallah bir 1500 km guney batilayip balkanlardan üzerinden gelirse
Ülke efsanesi olur
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Çilingozlu, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun

(Son Düzenleme: 03-02-2026, 08:03 PM, Düzenleyen: Hasan_iSTANBUL.)

Birde şunu diyim bu sezon benim buradaki son sezonum artık 8 senedir haddinden fazla yorulduğumu hissediyorum bu benim için bir bayrak yarışı gibiydi ve bayrağı devretme zamanı benim için geldi bundan sonra kabul ederlerse yerimi aklımın kalmayacağı birine @realshadow Ümit kardeşime devretmek istiyorum, biraz kenara geçip sade bir izleyiçi olarak siteyi takip etmeye devam etmek yorumları okuyup tahminci arkadaşlara abilerime beğenilerimle destek olmak istiyorum, son senemizi yönetici olarak güzel bir sistemle kapatmak nasip olur inşaAllah diyor hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum kalın sağlıcakla sevgili dostlar.

(Son Düzenleme: 03-02-2026, 08:15 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

(03-02-2026, 07:22 PM)Mertatakoy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Alınmalık darılmalık birşey  yok,   ocak 24 ten martın 11 ine kadar verilmedik tarih kalmadı ve şu an a kadarda hiç bişey olmadı desek  yeridir.

Bu senin suçun değil tabiki , yüce rabbimin takdiri. Fakat atmosfer bu kış sistemleri ya ötelediği  yada yok ettiği için mart ayındaki Godzilla iddasına insanlar çok seviniyor ve yıkılmak istemiyor.. Bu yüzdende arkadaş iyi niyeti ile böyle bir cümle yazmış.

Rezil olmalık bişey yok sonuçta amatörsün ve bu işin okulunu okumamışsın @KardanadamEmin  abi.

Başımızında tacısın ❤️

EyvALLAH da bu işin okulunu okumamış olabilirim..Bu iş tahmin işi ve verilerle takip ediliyor.. Öyle zaman olur ki senin okulu okumuş gördüğün insanlardan bazen çok daha başarılı olabiliyoruz ve bu işden maaş, gelir vb.edinimler olmadan sadece KAR sevdası adına amatör ve kendi çapında birşeyler yapmaya çalışıyoruz..Bu işde kimse kesinlikden bahsetmiyor ki..Yeri geliyor bu işten geçimini sağlayıp, maaş alan ve profesyonel olarak yürütenler bile adı üstünde tahmin yapıyorlar ve yanılabiliyorlar..Ben tahminlerime heyecan ve semboller kullanmayı severim..Beni bu işe sevgimi koyarak çoğu zamanlarını bu işe ayırmama sebeb yaptığım paylaşımlara sıklıkla ilgi gösteren arkadaşlardır..Herkes sevilecek diye bir kural yok..Mesela sen  hiç bir yorumumu bir kez bile beğenmemişsin ben bunu sorun etmem, herkes beğenecek diye bir kural yok..Burada herkesin senin gibi düşündüğünü bilsem zaten burada boşuna zaman kaybetmezdim..Yani sıkıntı yok..Sende buranın üyesisin ve böyle idare ediyoruz..Bazen bu işin okulunu okuyanlar bile birçok kez yanılabiliyor.ve biz amatörler daha başarılı olduğumuz çok sistemler olmuştur...Sonuçda herşeyin en iyisini mevsimlerin sahibi ALLAH biliyor..Biz aciz kullarız ve bu kadar geliyor elimizden..Beni eleştirdiğine göre Sen bu işi çok biliyorsunda neden hiç tahminini görmüyoruz orasıda ayrı bir ironi..

(Son Düzenleme: 03-02-2026, 08:08 PM, Düzenleyen: AZOR.)

İcon farklı indirmiş bu şekilde gelirse daha bereketli olur
resim

Konuyu Okuyanlar:
49 Ziyaretçi